En iyi ürünü kullanarak, yeni malzemeler ve heyecan verici lezzet kombinasyonları ile İspanya’nın lezzetlerini keşfedeceksiniz.
Temel İspanyol pişirme tekniklerini öğrenirken sizlere dengeleyici tatlar öğretecek olan eğitmen şeflerimiz eşliğinde yerel İspanyol mutfağını öğreneceksiniz.
Ders içerikleri Gazpacho İspanyol Tortilla Paella “Valencia”
Ücrete dahil hizmetler Günlük 6 saatlik uygulamalı atölye çalışmasında (30 dk. ara ile birlikte), hazırlayacağınız tariflerde kullanılan tüm malzemeler, tariflerin yer aldığı broşür, tarafımızdan sağlanacaktır.
Kursu tamamladığınızda, ders boyunca hazırladığınız tüm lezzetleri yanınızda götürüp, sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Kursa katılım için hiç bir tecrübe veya yemek pişirme bilgisi gerekmemektedir. Kurs sonunda katılımcılarımıza Le Cordon Bleu Workshop sertifikası verilecektir.
Kurslar maksimum 16 kişiliktir. *Kurslarda 18 yaş sınırı vardır. Süre: 1 gün
10:30 – 17:00
Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Kurslarda 18 yaş sınırı vardır.- 10:30 – 17:00 saatleri arasında gerçekleşecektir.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.