Le Cordon Bleu’nun deneyimli şeflerinden özgün el yapımı makarna hamurlarını yaratma sanatını öğrenmek için siz de İtalyan Lezzetleri Atölyesi'ndeki yerinizi alın.Makarna ve risotto severler için düzenlenen bu bir günlük yemek kursu, el yapımı makarna ve risotto pişirme tekniklerinizi ve bilginizi genişletmenize yardımcı olacak. Le Cordon Bleu’nün deneyimli şeflerinden özgün el yapımı makarna hamurlarını yaratma sanatını öğrenerek, sevdiklerinize hazırlayacağınız harika sofralarla onları şaşırtmaya hazırlanın.
Ders İçerikleri: Taze Tagliatelli, Kremalı Gorgonzola Sosuyla
Risotto, Tavuk ve Taze Baharatlar ile
Panna Cotta, Mevsim Meyveleri Sosuyla
Bu kursu tamamlayan katılımcılar taze makarna hamuru yapımı ve şekillendirilmesinden, risotto pişirme tekniğine birçok mutfak tekniğini görmüş olacaklardır.
Ücrete dahil hizmetler: Günlük 6 saatlik uygulamalı atölye çalışmasında (30 dk. ara ile birlikte), hazırlayacağınız tariflerde kullanılan tüm malzemeler, tariflerin yer aldığı broşür, tarafımızdan sağlanacaktır.
Kursu tamamladığınızda, ders boyunca hazırladığınız tüm lezzetleri yanınızda götürüp, sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Kursa katılım için hiç bir tecrübe veya yemek pişirme bilgisi gerekmemektedir. Kurs sonunda katılımcılarımıza Le Cordon Bleu Workshop sertifikası verilecektir.
Kurslarımız maksimum 16 kişiliktir.
Süre: 1 gün
18 yaş sınırı vardır.
10:30 – 17:00
Ulaşım için lütfen ilgili linkten bilgi
alınız.
- Kurslarda 18 yaş sınırı vardır.-10:30 – 17:00 saatleri arasında gerçekleşecektir