"Izgarada Pişirme Teknikleri" 28 Temmuz'da d.ream Akademi mutfağında sizlerle buluşuyor.
"En lezzetli pişirme tekniklerinden biri olan ızgara pişirme teknikleri ile ilgili tüm püf noktalarını, şefimizin farklı et çeşitleri, soslar ve sebzelerle buluşturduğu menüsünde bulabilirsiniz."
Tüm dana bonfilenin temizlenmesi ve porsiyonlanması (demo), Bonfileden kıyma yapımı (demo) Hamburger, ev yapımı ketçap ile, Izgara dana bonfile, kırmızı soğan turşusu ve maitre d’hotel tereyağı ile, Balzamik soslu ızgara sebzeler, Kişniş ve lime marineli jumbo karides, ızgara sezar salatası ile
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.