Kaygan Zeminde İlerlemek

Tarihler: 30 Eylül 2018 Pazar ~ 30 Eylül 2018 Pazar 30 Eylül 2018 10:00

Yer: Joint Idea Kanyon

Ücret: - Tam 385.00 TL, Öğrenci 100.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 30, 2018 ~ Eyl 30, 2018
Kaygan Zeminde İlerlemek workshop'u, Joint Idea Kanyon'da sizlerle...

"Her geçen gün Dünya biraz daha belirsiz, karmaşık ve öngörülemez hale geliyor. Normlarımız, tanımlarımız, önceliklerimiz ve yol haritalarımız sürekli değişiyor. Peki biz bu dünyada, sürükleniyor muyuz yoksa bilerek ve seçerek mi rotamızı oluşturuyoruz?  

Bu atölye çalışmasında, V.U.C.A. diye tanımlanan “yeni normal”;

- Nedir?
- Ben neresindeyim?
- Neresinde olmak istiyorum?

Sorularının cevaplarını arayacağız. Bu kaygan zeminde ayakta kalmanın ve hatta ilerlemenin pratik birkaç yöntemini birlikte deneyimleyeceğiz."

Emi Nevaro, ACC CPCC
Executive / Relationship System Coach – Leadership trainer
Emi Nevaro, Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun olduktan sonra kariyerine PricewaterhouseCoopers Denetim departmanında başlamış, daha sonra The Boston Consulting Group (BCG) Türkiye’yi kuran ekipte Finans Müdürü olarak görev almıştır. Boğaziçi Üniversitesi Executive MBA yüksek lisans programını 2012 yılında tamamladıktan sonra hayatında birşeylerin değişmeye başladığını farketmiş ve Yaratıcı Yıkım Teorisi’nin kendini gerçekleştirmesine izin vermiştir.
Dünün bağımsız denetçisi, finans müdürü, mali tablo jonglörü, plaza çalışanı, kurumsal figürü, yerini bugünün değişim odaklı proje tasarımcısına, gelişen ve dönüşen takım yaratıcısına, sosyal sorumlu ve gönüllüsüne bırakmıştır. Değişimin kaçınılmaz bir gerçeklik olduğunun bilinci ile sürece güvenmiş, hayal etmiş, vazgeçmemiş, yanılmak pahasına denemiş, olacak olanın olmasına izin vermiş, yeniye yer açmış ve huzuru heyecanında bulmuştur.

10 yılı aşkın kurumsal çalışma hayatında Emi; yerel ve global çok sayıda sistem & süreç tasarımı, uyum ve finansal verimlilik projesi tasarlamış ve aktif rol oynamıştır. Her şirketin ve her takımın kendine özgü yaratıcılığına, zenginliğine ve zekasına o yıllarda yaptığı projelerde şahit olmuş ve bir bakıma bugünkü tutkusunun temellerini atmıştır.

Yolculuğunun bugünkü kısmında ise kurumlar için gelişim ve dönüşüm odaklı liderlik programları ve ortak değerlere sahip güçlü takımlar yaratabilmeyi hedefleyen projeler tasarlayıp hayata geçirmektedir. Bunun yanı sıra, eğitim kurumları, üniversiteler ve sosyal kuruluşlarla yurtiçi ve yurtdışında çok sayıda eğitim programı ve atölye çalışmasında yer almaktadır. 
Emi, İstanbul Bilgi Üniversitesi LITE Yüksek Lisans programı eğitmenlerindendir. Sabancı Üniversitesi ve Novencia Business School ortaklığında yaratılan “Y Kuşağının Yetkinlik Gelişimi ve Sosyal Medyada Kişisel Markasını Oluşturması“ isimli Avrupa Birliği projesinin eş-liderlerindendir. Ayrıca Düşler Akademisi, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Koruncuk Vakfı gibi kuruluşlarla işbirliği içerisinde gönüllü projelerde aktif rol almaktadır. 

Executive Challenging Change Coach & Trainer
Facilitator, ORSC Practitioner
Eyyup Sinan Karaca MBA- PCMp 

Denemenin önemini, yanılmanın öğreticiliğini öğrenmiş; metamorfozun yalnızca doğada değil, iş dünyasında da hayatta kalmak için elzem olduğunu şahsen deneyimlemiş bir “seri-girişimci”. Meydan okuyan değişim koçu, amatör tiyatrocu ve İstanbul Bilgi Üniversitesi LITE Yüksek Lisans programında eğitmen.  Orta okul yıllarında kitap satışı ve fotokopi tedariğine yönelik ilk girişimleri, okul yönetiminin durumu fark etmesi üzerine hızlı bir son buldu. Benzer bir vaka, lisede fotoğraf makinelerine film tedariği için kurduğu şehirlerarası satış ağının mali polisin nazikçe kapatılmasıyla sonlandı. Pek çok girişimcinin pes ettiği bu noktada Eyyup, regülatör ve kural koyucularla ilişki yönetiminin önemini erken yaşta tecrübe etmenin haklı gururunu yaşıyor.

Bahçeşehir Üniversitesi’nde Siyaset Bilimi & Uluslararası İlişkiler okudu. Üniversite yılları boyunca etkinlik organizasyonları, münazara turnuvaları ve öğrenci konseyi başkanlığından edindiği tecrübelerinden, hedef kitlesinin nabzını tutmayı ve doğru iletişimin etkisini öğrendi. Aynı kurumdan MBA derecesini alırken bitirme tezi, dijital pazarlama üzerine. Avrupa Birliği Hibe Fonları kapsamında yürüttüğü birim koordinatörlüğü süresince Anadolu’da doğru fikri doğru şekilde projelendirmeye yönelik eğitimler verdi ve proje gidişatlarını izleme ve değerlendirme görevinde yer aldı. PCMp olarak tamamladığı bu sürecin sonunda DPT müsteşarlığından takdir belgesiyle uğurlandı. Aynı yıllarda Atatürk Üniversitesi’nde mikro-ekonomi dersleri verdi. David Fincher’ın “The Game” filmini hayata geçirme hevesiyle kurduğu Senin Maceran, Türkiye’de yeni bir iş kolunun doğmasına ön ayak oldu.  Devrin de gerektirdiği üzere ve teknolojik dönüşümü kucaklayarak Senin Maceran’ı online oyun platformuna taşıdı. 
Radyo programcılığından e-ticarete ve reklam ajansı yönetimine kadar uzanan girişimlerinin yanı sıra B2B pazarında Efaflex ve Plasgad gibi alanlarında lider uluslararası markaların Türkiye pazarına girişi ve büyüme stratejilerini yürütmek üzere farklı kurumlarda ülke müdürlüğü ve genel müdürlük yaptı. Kurumsal hayatı boyunca dünyanın ve Türkiye’nin pek çok önemli markasıyla endüstri 4.0 projelerinde yer aldı.

Son tutkusu, insanların ve takımların kendi yolculuklarına ayna tutmak üzerine. Adler’in koçluk ve CRR Global’in ORSC eğitimlerini tamamlayan Eyyup, müşterilerinin iş performanslarını ölçülebilir şekilde yükseltmeye katkı sağlıyor. Müşterilerinin ihtiyaçları ve hedefleri doğrultusunda özel değişim programları ve gelişim modelleri tasarlıyor.

- Etkinlik minimum 10 kişinin katılımı ile 10:00-14:00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.- Öğrenci bileti alan katılımcıların, etkinlik girişinde öğrenci kartını ibraz etmeleri gerekmektedir.- Joint Idea Kanyon’a sinema katından asansörle "R" katına çıkarak ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT