Kaygı ve Endişeyi Yönetmek

Tarihler: 16 Mart 2021 Salı ~ 16 Mart 2021 Salı 16 Mart 2021 19:30

Yer: Online Etkinlikler

Ücret: THINKBIG Genel - 100.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Çeşitli Mekanlar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 16, 2021 ~ Mar 16, 2021
THINK House sizi, benzersiz bir farkındalık seminerine davet ediyor!

THINK House Ana Müfredat 
Prof.Dr. Mehmet Z. Sungur ile Hayatın İçinden
Belirsizlikle Barışmak- Kaygı ve Endişeyi Yönetmek Seminer Programı (Online Katılım)

16 Mart Salı 20.30-22.30

Belirsizliğin egemen olduğu günlerde belirsizlikle savaşmak mı yoksa barışmak mı?
Korona günlerinin kazandırabileceği farkındalıklar neler?
Kaygı ve endişe aynı şeyler mi? Farklar nelerdir?
İnsan aklına gelen endişe verici sorular karşısında ne tür tepkiler verirse daha dingin bir yaşam nelerdir?
Belirsizlik zamanlarında kaygı ve endişeyi nasıl yönetebiliriz?  
Yeni normale nasıl uyum sağlayabiliriz?

Prof.Dr. Mehmet Z. Sungur ile bu önemli sorulara yanıt bulmaya var mısınız? 

Kaygı, endişe ve belirsizliğe yönelik bakış açınızı güçlendirecek düşüncelerde keşfe çıkıyoruz!

Bu seminer programında Prof.Dr. Mehmet Z. Sungur, belirsizliği kucaklamaya yönelik çok yönlü bir kavrayış sunuyor. Kaygı ve endişeyi yöneterek, anlamlı bir yaşamöyküsü oluşturabilmenin yollarını paylaşıyor.

Hayal kırıklıklarının kökeninde ne yatar?
Varoluşsal mükemmeliyetçilik nedir?
Duygusal mükemmeliyetçilik nedir?
Esneklik bizi nasıl güçlü kılar?
Rağmen var olabilmenin detayları nelerdir?
Anlamlı bir yaşam için, belirsizlikle barışmak neden önemlidir?

İlham verici bir yaşam kılavuzu niteliğindeki bu özel buluşmayı kaçırmayın!

Kimler Katılmalı
Düşünce dünyasını zenginleştirmek isteyen bireyler
Hayat yolculuğunda, yeni, derin ve ilham veren fikirlerle dönüşüm yaratmak isteyenler.
Çok yönlü bakış açısının önemini bilen şirket yöneticileri
İçerik üreticileri, eğitmenler, bireysel danışmanlık hizmeti sunan uzmanlar
Psikoloji dünyasından beslenmek isteyen konuşmacılar, kurumsal danışmanlık hizmeti sunan profesyoneller
Ruh Sağlığı alanında çalışan profesyoneller

Konuşmacı: Prof. Dr. Mehmet Zihni Sungur
1982 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra Ankara Üniversitesi'nde uzmanlık eğitimine başlayan Dr. Sungur, 1985'te İngiltere’de “Toplum Psikiyatrisi” ve “Ruh Sağlığı Hizmetlerinin Yapılandırılmasında Değişik Modeller” konularında çalışmıştır. Sonrasında, Londra Psikiyatri Enstitüsü’nde davranış tedavileri, cinsel işlev bozuklukları-seks terapileri, evlilik terapileri ve kaygı bozuklukları alanlarında eğitim almıştır. 

Psikiyatri Doçenti ünvanı almasının ardından Bilişsel ve Davranış Terapileri, Cinsel İşlev Bozuklukları, Evlilik Terapileri ve Kaygı Bozuklukları konularına yoğunlaşmış ve 1996'da Kognitif ve Davranış Terapileri Derneği’nin Kurucu Başkanlığını, 1998'de ise Cinsel Eğitim, Tedavi ve Araştırma Derneği’nin Kurucu Üyeliğini yapmıştır. Türkiye Psikiyatri Derneği'nde Koordinatörlük görevini yürütmüştür.

2000 yılında Avrupa Davranış ve Kognitif Terapiler Birliği başkanı seçilen Dr. Sungur, İngiliz Psikoterapiler Birliği ve İngiliz Davranış ve Kognitif Terapiler Birliği tarafından "Kognitif-Davranışçı Terapist" olarak akredite edilmiştir. Amerikan Kognitif Terapi Akademisi kurucu üyesi, diplomatı ve sertifiye edilmiş eğitici ve süpervizörlerinden biridir. 2017'de merkezi ABD'de olan Uluslararası Kognitif Terapiler Birliği'nin Amerikan kökenli olmayan ilk başkanı olmuştur. Halen Avrupa Seksoloji Federasyonu  başkanlığı görevini sürdüren Dr Sungur Dünya Bilişsel ve Davranış Terapileri Konfederasyonu’nun yönetim kurulu üyesidir .

150'den fazla bilimsel makalesinin yanı sıra birçok uluslararası ve ulusal bilimsel dergilerde editörlük, danışma ve yayın kurulu üyeliği görevleri yapmaktadır.[] Ulusal ve Uluslararası ödülleri olan Prof Sungur "Sen, Ben ve Aramızdaki Her şey’’ ve  - “Aşk, Evlilik, Sadakatsizlik: Şeytan Üçgeni" isimli çok sayıda okunan kitabın yazarıdır.[] Son olarak “ Belirsizlikle Barışmak, Kaygı ve Endişeyi Yönetmek” başlıklı bir kitap yazmıştır Yurtiçi ve yurtdışında ruh sağlığı profesyonellerine Avrupa Davranış ve Kognitif Terapileri eğitim standartlarıyla uyumlu birçok eğitim vermektedir. Hâlen Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı’nda öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır.

- Atölye için biletinizi satın aldıktan sonra, Zoom adlı ücretsiz uygulamayı telefonunuza ya da bilgisayarınıza indirmeniz gerekmektedir.- Atölye linki ve şifresinin size iletilebilmesi için biletinizi satın alırken güncel e-mail ve cep telefonu numaranızı vermenizi rica ederiz. Katılıma dair bilgiler biletiniz üzerinde ve komfirmasyon ekranında yer alacaktır. Belirtilen bilgilerin tüketici tarafından doğru olarak verilmemesi nedeniyle katılım linki ve şifresinin size iletilememesi ve buna bağlı olarak atölyeye katılamamanız halinde Biletix'in veya organizasyon firmasının sorumlululuğu bulunmamaktadır.- Kullanacağınız katılım bilgileriniz, Biletix tarafından size gönderilen onay mailinde yer alacaktır.- Üyeliğinizi kullanarak aldığınız biletinizin detayları ve online izleme kodunuz aynı zamanda, üyeliğinizin altında bulunan Biletlerim sekmesinde de bulunmaktadır.- Tüketicinin elektrik, internet kesintisi veya kişisel sebeplerle atölyeye zamanında katılamaması, bu sebeplerle atölyenin bir kısmını veya tamamını almaması organizasyon firmasının veya Biletix'in sorumluluğunda değildir. Bu tür durumlarda iade veya değişiklik hakkı sağlanmayacaktır.- İçerik dili Türkçe'dir. Program, içerik zenginliğinin aktarımını kolaylaştırmak adına, sınırlı sayıda katılımcı ile yürütülecektir. - Atölye çalışmamız zoom platformu üzerinden gerçekleştirilecektir. Bilet almanızın ardından size özel erişim linkine ait bilgiler, e-mail adresinize gönderilecektir. Not: Sorularınız için hello@thinkhouseistanbul.com adresine e-posta gönderebilir, 0533 582 99 97 numaralı WhatsApp hattımıza ulaşabilir ya da sosyal medya hesaplarımız üzerinden bize yazabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT