Keşif Alanı

Keşif Alanı

Tarihler: 19 Haziran 2018 Salı ~ 15 Temmuz 2018 Pazar

Yer: İstanbul Modern

Adres: Meclis-i Mebusan Cad. Liman İşletmeleri Sahası Karaköy Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 19, 2018 ~ Tem 15, 2018

Keşif Alanı, çocuklar için, İstanbul Modern’in Paris’teki Centre Pompidou işbirliğiyle tasarlanan bir eğitim programı dizisidir. Bu kapsamda Taşın İçinde Saklı Kuş, Ayın Altında, Dokunduğum Dünya, Oyunbaz Nesneler, Matisse-Picasso, Su İçinde Suluboya, Işığın Sihri, Tasarım Atölyesi, Sanat Sirki, Sanat Fabrikası, Module Home, Blobterre, Meka-Kolaj, Hareketin Büyüsü, Harflerin Dünyası, Havalı Nesneler, Plastik Bahçe, Herkesin Kendi Bakış Açısı Var ve Eğlenceli Fikirler Merkezi, Kumdan Kaleler, Ritimler, Biçimler, Renkler ve Müzedeki Mimarlar adlı atölye çalışmalarını tamamlayan Keşif Alanı, çocukları ve ailelerini “Sanata Bakış” başlıklı 23. etkinliğiyle ağırlıyor.

SANATA BAKIŞ

İstanbul Modern Sanat Müzesi’nin Paris’teki Centre Pompidou işbirliği ile yirmi üçüncüsünü gerçekleştirdiği Keşif Alanı, 23 Mayıs 2018 – 15 Temmuz 2018 tarihleri arasında “Sanata Bakış” ile çocuklara, dört sanat alanına özgü tasarlanan yerleştirme çalışmalarıyla yaratıcılıklarını geliştirebilecekleri bir deneyim sunuyor.

5-12 yaş grubundaki çocuklar ve aileleri için düzenlenen program, sanat tarihi, mimarlık, tasarım, performans ve animasyon gibi alanların temel prensiplerinden hareket ediyor. Program, video gösterimleri, mimari çizim alanları ve kompozisyon hazırlama yüzeyleri gibi uygulama alanlarını içeren yerleştirmelerden oluşuyor.

“Sanata Bakış” adlı program, pazartesi hariç hafta içi her gün saat 10.00, 13.00 ve 15.00’te okul gruplarına ücretsiz olarak düzenleniyor. Haftasonu programları ücretlidir. Etkinlik takvimi www.istanbulmodern.org’dan takip edilebilir. Bir saat süren “Sanata Bakış” atölyeleri 25 çocukla ya da 15 aile ile gerçekleştiriliyor.

İstanbul Modern’i arayarak müze ziyaretini planlamış okulların, "Öğrenci Listesi" adlı dosyayı doldurmaları ve etkinlik gününde müze güvenliğine teslim etmeleri gerekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT