Kırışıklıklar için Refleksoloji

Tarihler: 22 Aralık 2018 Cumartesi ~ 22 Aralık 2018 Cumartesi 22 Aralık 2018 15:00

Yer: Zorlu PSM, Sky Lounge

Ücret: 1. Kategori - 150.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 22, 2018 ~ Ara 22, 2018
Kırışıklıklar için Refleksoloji

Bu atölye, Zorlu PSM ve Human Art iş birliği ile gerçekleşmektedir. 
http://humanart.info/   

Eğitmen: Dr. Öğretim Görevlisi Gamze Şenbursa

Yaşlarımız ilerledikçe kimimizde kaz ayağı kırışıklıkları derinleşiyor, kimimizde dudak kenarı çizgileri, kimimizde ise göz altı morlukları artıyor. Peki hiç düşündünüz mü, neden herkesin yaşlanması birbirinden farklı görünüyor? Neden aynı yaşta iki insan, bazen aralarında 20 yaş fark varmış hissi veriyor? Uluslararası Ayak ve Yüz Refloksolojisi Enstitüsü Türkiye temsilcisi Yrd. Doç. Dr. Gamze Şenbursa, bunun nedeninin sistem çözümlemesinde yattığını söylüyor. Kırışık yapınıza göre tedavi etmeniz gereken organları tespit ederek bu kırışıklıkları azaltmak mümkün. Aynı zamanda yüzünüzde oluşan blokajları fark edip, yüzünüzde bazı özel noktalara yapacağımız masajlar ile de bu kırışıkları yok edebiliyoruz.

Atölyemizde öncelikle yüz alanlarını tanımlayarak, simgeledikleri organ sistemlerini öğreneceğiz ve bu organ sistemlerini nasıl iyileştirebileceğimize dair bilgiler edineceğiz. Sonrasında ise, yüzümüzdeki her kırışıklık için ayrı ayrı çalışılması gereken 16 hareket ile yüzümüzdeki blokajları (suyun ve enerjinin akışını engelleyen atık madde toplanmaları) açma yöntemlerini öğrenerek, kırışıklıklarımızdan kendi kendimize nasıl kurtulacağımızı keşfedeceğiz. 

Daha sağlıklı ve genç bir yüz için bu atölyeyi kaçırmayın!

Gamze Şenbursa Kimdir?
Dünyaya malolmuş, Doğu Tıbbı ile kırışıklık tedavisini geliştiren Lone Sorensen’in asistanlarından ve Türkiye’deki tek temsilcisi olan Gamze Şenbursa; Kinesio-Taping, Cyriax Manuplative Therapy, Su Jok Akapunktur, Facial Reflexology gibi birçok alanda uluslararası eğitimler tamamladı.  The International Foot and Facial Reflexology Institute'un Türkiye temsilcisi oldu. 2012 yılında yaptığı bantlama çalışması, Kinesio-Taping Enstitüsü tarafından yılın en iyi çalışması ödülüne layık görülmüştür. Türkiye Fizyoterapistler Derneği, Spor Fizyoterapistleri Derneği ve American College of Sports Medicine (ACSM)’ e üyelikleri bulunan Şenbursa'nın, uluslararası hakemli dergilerde 3 adet çalışması yayımlanmış, 2005-2014 yılları arasında uluslararası bilimsel toplantılarda 16 bildirisi yapılmıştır.

Gamze Şenbursa, 2002 yılında Hacettepe Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü'nden mezun olduktan sonra Hacettepe Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Sporcu Sağlığı yüksek lisansını tamamladı. 2004 yılında Methodist Sports Medicine Center Thomas A. Brady Clinic Indianapolis – USA ‘de gözlemci olarak çalıştı, 2005 yılında ‘’Omuz Impingement Sendromunda Manuel Terapinin Etkileri’’ konulu yüksek lisans tezini tamamlayarak bilim uzmanlığı derecesini aldı. 2011 yılında doktora derecesine yükseldi. 2009 yılında Ankara'da Anima Rapha Manuel Terapi ve Refleksoloji Merkezi’ni kurdu. Gamze Şenbursa, 2014 yılında Yardımcı Doçent olarak hala öğretim görevlisi olduğu Okan Üniversitesi’nde çalışmaya başladı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT