Kırmızı Et workshop'u, İntema Yaşam Akademi'de sizlerle...
Kırmızı eti iyi ve doğru pişirmek kadar tanımak da önemli. Bu etkinlikte birbirinden lezzetli et yemeklerini nasıl pişireceğinizin yanı sıra kırmızı etin yapısını, satın alırken dikkat edilmesi gerekenleri, saklama koşullarını ve pişirme tekniklerini de detaylıca öğreneceksiniz.
Ağır ateşte sebzeler ile pişirilmis bütün dana kaburga (demo ve ikram) Dana antrikot, karamelize sogan, sote patates ve yaban mantar sos ile Aromatik kuzu yahnisi, taze baharatlar, mevsim sebzeleri ve jus sos Çikolata mousse ikram
17.00-20.00
- Etkinliklerde 18 yaş sınırı vardır.- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılmamaktadır.- Etkinlikler Intema Yaşam Magazasi içerisinde bulunan açik Intema Yasam Akademi mutfağında yapılmaktadır.- Biletler tek kişiliktir. - Istasyonlarda çift kişi çalışılmaktadır.- Etkinlik sırasında katılımcılar fotoğraf ve video çekilebilirler.- Etkinlik günü biletinizi yanınızda getirmeniz gerekmektedir.- Etkinlik sirasinda Intema Yasam tarafindan web sitesi ve sosyal medya dahil olmak üzere tüm iletişimlerinde kullanılmak üzere fotoğraf ve video çekimi yapılabilir. Biletin satın alınmasıyla katılımcı bu koşulu kabul etmiş sayılır.- Etkinlik başladıktan 45 dakika sonra gelen katılımcılar atölyeye katılamayacaklardır. - Minimum 3 kişilik bilet satışı olmadığı takdirde atölye iptal edilecektir.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.