Kırmızı Et workshop'u, İntema Yaşam Akademi'de sizlerle...
Kırmızı eti iyi ve doğru pişirmek kadar tanımak da önemli. Bu etkinlikte birbirinden lezzetli et yemeklerini nasıl pişireceğinizin yanı sıra kırmızı etin yapısını, satın alırken dikkat edilmesi gerekenleri, saklama koşullarını ve pişirme tekniklerini de detaylıca öğreneceksiniz.
Ağır ateşte sebzeler ile pişirilmiş osso buco (demo ve ikram) Taze baharat ve sarımsak marineli T-bone steak; karamelize soğanlı patates püresi ve mantar sos ile Hindistan cevizi sütü ve limon marineli kuzu pirzola, enginar ve biberiyeli risotto ile Çikolata mousse (ikram)
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.