Kırmızı Et workshop'u, İntema Yaşam Akademi'de sizlerle!
Kırmızı eti iyi ve doğru pişirmek kadar tanımak da önemli. Bu etkinlikte birbirinden lezzetli et yemeklerini nasıl pişireceğinizin yanı sıra kırmızı etin yapısını, satın alırken dikkat edilmesi gerekenleri, saklama koşullarını ve pişirme tekniklerini de detaylıca öğreneceksiniz.
Kuzu tandır (demo ve ikram) Taze baharat ve sarımsak marineli antrikot, karamelize soğanlı patates püresi ve mantar sos ile Izgaran bonfile, sarımsak ve baharatlı fırın patates, tana karabiber sos Muzlu puding (ikram)
17.00-20.00
- Etkinliklerde 18 yaş sınırı vardır.- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.- Etkinlikler İntema Yaşam Mağazası içerisinde bulunan açık İntema Yaşam Akademi mutfağında yapılmaktadır.- Biletler tek kişiliktir. - İstasyonlarda çift kişi çalışılmaktadır.- Etkinlik sırasında katılımcılar fotoğraf ve video çekilebilirler.- Etkinlik günü biletinizi yanınızda getirmeniz gerekmektedir.- Etkinlik sırasında İntema Yaşam tarafından web sitesi ve sosyal medya dahil olmak üzere tüm iletişimlerinde kullanılmak üzere fotoğraf ve video çekimi yapılabilir. Biletin satın alınmasıyla katılımcı bu koşulu kabul etmiş sayılır.- Etkinlik başladıktan 45 dakika sonra gelen katılımcılar atölyeye katılamayacaklardır. - Minimum 3 kişilik bilet satışı olmadığı takdirde atölye iptal edilecektir.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.