Kolaj Tekniğiyle Manzara Atölyesi

Tarihler: 05 Mayıs 2021 Çarşamba ~ 05 Mayıs 2021 Çarşamba 05 Mayıs 2021 19:00

Yer: Online Etkinlikler

Ücret: Online Atölye - Tam 45.00 TL Öğrenci 25.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Çeşitli Mekanlar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 5, 2021 ~ May 5, 2021
Pera Müzesi Öğrenme Programları, Etel Adnan: İmkânsız Eve Dönüş adlı sergiye paralel olarak “Pastoral Hayaller” isimli programla farklı yaş gruplarına yönelik eğlenceli, renk dolu çevrimiçi atölyeler ve turlar düzenliyor.

Sanatçı Eda Gecikmez ile Kolaj Tekniğiyle Manzara Atölyesi
5 Mayıs 2021, 19:00-20:30   

En son ne zaman bir manzaranın karşısında dalıp gittiniz? Sanatçı Eda Gecikmez eşliğinde yapacağımız kolaj atölyesinde Etel Adnan’ın soyutlama yönteminden yola çıkıyor, manzarayı renk ve biçim olarak yeniden yorumlamayı amaçlıyoruz. Pencereden gördüğünüz, en son tatilde fotoğrafını çektiğiniz ya da hayalinizdeki manzarayı farklı bir gözle düşünmeye davet ediyoruz. Düşüncelerimizi kolaj tekniğiyle çalışmalarımıza aktarıyoruz.

Atölye için gerekli malzemeler
En son fotoğrafını çektiğiniz, pencerenizden gördüğünüz veya hayalini kurduğunuz bir manzara görüntüsü
Renkli fon kartonları veya renkli kağıtlar
Makas
Yapıştırıcı
Kağıtları yapıştıracak A3 boyutunda bir resim kağıdı 

İlişkili Sergi: Etel Adnan, İmkansız Eve Dönüş
Kontenjan: 20 kişi
Süre: 1,5 saat

Katılımcılara e-posta aracılığıyla katılımcı belgesi gönderilecektir.
Atölyede kullanılacak malzemeler katılımcının kendisi tarafından temin edilecektir.
Zoom Meeting uygulaması üzerinden gerçekleşecek etkinlikte, rehber eşliğinde yapılan çevrimiçi sergi turundan sonra, sergiye yönelik atölye çalışması yapılacaktır. Atölyenin linki sadece biletli katılımcılarla paylaşılmaktadır.
Katılımcıları görmek ve kişiye özgü yönergeler verebilmek amacıyla kameranızın ve mikrofonunuzun açık olması gerekmektedir. Bilet alan her katılımcı bunu kabul etmiş sayılır.

Detaylı bilgi: ogrenme@peramuzesi.org.tr

Eda Gecikmez Hakkında
Eda Gecikmez, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Resim Bölümü’nden mezun oldu. Lisans eğitimi sırasında bir yıl İspanya Valencia Politeknik Üniversitesi San Carlos Güzel Sanatlar Fakültesi’nde eğitim gördü. 2016- 2017 döneminde Beyrut, Lübnan’da Ashkal Alwan Plastik Sanatlar Derneği’nin düzenlediği Home Workspace Sanat Eğitimi Programı’na katıldı. 2019 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Sanat ve Tasarım Yüksek Lisans programını bitirdi. 2004 yılından itibaren yurtiçi ve yurtdışında birçok karma sergiye katıldı, uluslararası sanat projelerinde yer aldı. Son olarak, Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Enstitüsü Resim Bölümü Sanatta Yeterlik Programı’na başlayan Gecikmez çalışmalarını İstanbul ve Ankara’da sürdürmektedir.

- Atölyeye bilet satın alırken, çevrimiçi atölyeye katılıma dair gerekli bilgilerin size iletilebilmesi için Biletix üyeliği ile giriş yapmanız ve güncel e-mail ile cep telefonu numaranızı vermenizi rica ederiz. Belirtilen bilgilerin tüketici tarafından doğru olarak verilmemesi nedeniyle katılım linki ve şifresinin size iletilememesi ve buna bağlı olarak etkinliğe katılamamanız halinde Biletix'in veya organizasyon firmasının sorumlululuğu bulunmamaktadır.- Katılımcılara e-posta aracılığıyla katılımcı belgesi gönderilecektir.- Zoom Meeting uygulaması üzerinden gerçekleşecek etkinlikte, rehber eşliğinde yapılan çevrimiçi sergi turundan sonra, sergiye yönelik atölye çalışması yapılacaktır.- Atölyede kullanılacak malzemeler katılımcının kendisi tarafından temin edilecektir. - Katılımcıları görmek ve kişiye özgü yönergeler verebilmek amacıyla kameranızın ve mikrofonunuzun açık olması gerekmektedir. Bilet alan her katılımcı bunu kabul etmiş sayılır.- Etkinliğe katılıma dair bilgilerin size iletilebilmesi için biletinizi satın alırken güncel e-mail ve cep telefonu numaranızı vermenizi rica ederiz. Katılıma dair bilgiler biletiniz üzerinde ve komfirmasyon ekranında yer alacaktır. Belirtilen bilgilerin tüketici tarafından doğru olarak verilmemesi nedeniyle katılım linki ve şifresinin size iletilememesi ve buna bağlı olarak etkinliğe katılamamanız halinde Biletix'in veya organizasyon firmasının sorumlululuğu bulunmamaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT