Konservatuvara Hazırlık

Tarihler: 31 Aralık 2015 Perşembe ~ 31 Aralık 2015 Perşembe 31 Aralık 2015 10:00

Yer: Atölye Tiyatral

Ücret: - 1650.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 31, 2015 ~ Ara 31, 2015
Sibel Yıldırım'ın vereceği eğitimle gerçekleşecek "Konservatuvar Hazırlık" programı Atölye Tiyatral'de...

* Konservatuvar hazırlık atölyesi başlamış olup, sene boyunca devam etmektedir.

Konservatuvarların tiyatro ve güzel sanatlar fakültelerinin oyunculuk bölümlerine hazırlık kursları için başvurular başlamıştır. 16 saatlik bu kurs süresince adaylar sınav sisteminin nasıl olduğuna dair detaylı olarak bilgilendirilecekler ve kendilerine en uygun sınav parçalarının seçilmesinin ardından (bir dram, bir komedi tiradı ve bir şiir) bireysel olarak çalışmaya başlayacaklar. Her bir öğrenci ile bire bir özel ders şeklinde ilerleyecek olan çalışmalar, metin çözümleme, doğaçlama, ses ve nefes çalışması ile de desteklenmektedir.

Sibel Yıldırım
2002 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü bitirdi. 2004 yılında yine kendi okulunda yüksek lisans tiyatro bölümüne giren Yıldırım, 2008 yılında mezun oldu. Yüksek lisans öğrenciliği sırasında hocası Yıldız Kenter'in asistanlığını yapan sanatçı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nda oyuncu olarak görev aldı.

Hakan Altıner, Cüneyt Türel, Haşmet Zeybek, Sibel Yıldırım'ın çalıştığı yönetmenler arasındadır. 2012 yılında Tiyatro Ayna'da "Nakşıdil Sultan" oyununda rol alan Yıldırım'ın, 2013 yılında ilk yazdığı oyun "Ölüm Diyalogları" sahnelendi. Hemen ardından ikinci oyunu "Mükemmel " Ali Gökmen Altuğ rejisiyle ve Levend Öktem süpervizörlüğünde 2014 / 2015 sezonunda seyirciyle buluştu.

Sibel Yıldırım, "Ölüm Diyalogları" adlı ilk oyunuyla 2014 Yeni Tiyatro Dergisi Başarı ve Emek Ödülleri'nde Türkçe'ye Katkı dalında aday oldu.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT