Kurtlar ve Ejderhalar

Tarihler: 11 Aralık 2010 Cumartesi ~ 11 Aralık 2010 Cumartesi 14.30 – 16.30

Yer: Cervantes Enstitüsü

Adres: Tarlabaşi Bulvari Zambak Sok. No.33, Beyoğlu, Yusufpaşa, İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 6536

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 11, 2010 ~ Ara 11, 2010

İstanbul Cervantes Enstitüsü 11 Aralık Cumartesi Günü anadili İspanyolca olan ya da orta seviyede İspanyolca bilen çocuklar için ‘Çin gölge oyunu ile İspanyol Masalı Kurtlar ve Ejderhalar’ adlı bir etkinlik düzenliyor. Saat 14.30 da başlayıp 16.30’da sona erecek olan etkinlik İspanyol geleneğini ve sahne sanatlarına yönelik kelime dağarcığını eğlenceli bir şekilde tanıtma amacını taşıyor.

Siyah kartondan kesilmiş ve renkli selofonlarla detaylandırılmış silüetler ile her bir katılımcı karekterlerden birini canlandırıyor. Öğrencilere geneksel bir de şarkı öğretiiliyor ve hep birlikte bu şarkı seslendiriliyor.

Etkinliği Sofia Rhei yönetiyor. Sofia Rhei bugüne kadar bir çok deneysel oluşumda ve yaratıma yönelik festivallerde yer aldı. Çocuk animatörü olarak derin bir tecrübeye sahip. Bugüne kadar: Concordia Language Villages’de yaratıcı programlar sorumlusu olarak çalıştı, uzunca bir süre orta öğretimde plastik sanatlar öğretmenliği yaptı, edebiyat ve sanat alanında bir çok atölyede görev aldı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT