Latin Dansın Prensi, İstanbul’ da dans derslerine başlıyor

Tarihler: 13 Ekim 2008 Pazartesi ~ 15 Ekim 2008 Çarşamba 13-14-15 Ekim 2008

Yer: İstanbul Dans Merkezi

Adres: Galata, Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: (0 212) 292 13 10

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 13, 2008 ~ Eki 15, 2008
Latin Dansın Prensi, İstanbul’ da dans derslerine başlıyor!
Dans otoritelerince New York Salsa’ nın, dünyadaki üç büyük dansçısından biri olarak kabul edilen Franklin Diaz, 13 Ekim’de Galata’ daki İstanbul Dans Merkezi’ nde Salsa ve Flamenko derslerine başlıyor. Türkiye’de özellikle dans hocalarına ders verecek olan Diaz, bu arada Salsa ve Flamenko öğrenmek isteyenler için büyük bir fırsat olacak!

Kendi jenerasyonunun en yetenekli isimlerinden olan Diaz, 1998-2000 yılları arasında Eddie Torres Company’de “orijinal-yaratıcı dansçı” olarak ün yapmış ve bu sayede sahnesinin tek ismi olarak kariyerine devam etmiştir. Dünyaca ünlü Madison Square Garden, Town Hall, Roseland Ballroom, The Rainbow Room gibi mekanlarda solo danslar yapan sanatçı, dünyaca ünlü Latin devleri Tito Piente, Celia Cruz, Fania All-Stars ve Eddie Palmieri gibi isimlerle çalışmış.

Onu diğer dansçılardan ayıran en önemli özelliği ise dünyadaki yeni popüler salsa akımı New York Salsa ateşini yakan üç büyük dansçıdan biri olması. Halen bu bayrağı taşıyan Diaz, New York Salsa’ nın yaratıcısı Eddie Torres’ dan sonra anılan 3 isimden biri. Son dönemde Amerika’da Flamenko dalında da yıldızı parlamış olan Diaz, Salsa’ya getirdiği Flamenko esintileri ile bu alanda da etkin bir isim haline geldi. Flamenko’ yu İspanya’ da kendi deyimiyle “en iyilerin iyisi” Farruko Ailesi’ nden özel olarak öğrenen sanatçı, Salsa dansını Flamenko etkileriyle bezeyerek Salsa-Flamenko stilinin de yaratıcısı oldu. “Latin Madness” adlı Off-Broadway prodüksiyonun cast’ ını da gerçekleştirmiş olan Franklin Diaz, İstanbul Dans Merkezi’ nde yapacağı workshop’ larla İstanbullulara New York stilinde salsa ve flamenko öğretecek. Salsa, Flamenko ve Sosyal Latin dans derslerinin fiyatı aylık 199.90YTL, öğrencilere yönelik dans kursu ücreti ise aylık 99.90YTL.

Diaz’ın workshoplar’ı haftada bir gün yapılacak ve 80 dakika sürecek. Öğrenciler için Cumartesi günleri de kurs düzenlenecek.
İstanbul Dans Merkezi Tel: (0 212) 292 13 10
13 Ekim Pazartesi 19.00 Başlangıç seviyesi Salsa NewYork Stili
14 Ekim Salı 19.00 Orta seviye Salsa NewYork Stili
15 Ekim Çarşamba 19.00 Başlangıç Salsa ve Latin Danslar (Sosyal Stili)
15 Ekim Çarşamba 20.30 Başlangıç Flamenko


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT