Louise Hay Öğretisi ile Evrensel

Tarihler: 25 Ekim 2017 Çarşamba ~ 25 Ekim 2017 Çarşamba 25 Ekim 2017 19:30

Yer: Medit Atölye

Ücret: - 75.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 25, 2017 ~ Eki 25, 2017
Louise Hay Öğretisi ile Evrensel Yasalar ve Değişim workshop'u, 25 Ekim'de Medit Atölye'de sizlerle...

Dünyaca ünlü, kitapları 50 milyonun üzerinde satmış yakın zamanda 90 yaşında ışığa geçmiş ,yazar ve öğretmen Louise Hay in Düşünce Gücü ile kitabında da yer alan içeriğinin uygulamalı bir şekilde işleneceği bu seminerimizde öğretinin evrensel olan temel yasalarını ve onları hayatınızın istediğiniz alanına nasıl uygulayabileceğinizi deneyimleyebilecek meditasyonlar ile bilinçaltı inançlarınızla tanışacak bilgelik ve eğlence dolu bir akşam geçireceksiniz. 

Louise Hay Öğretisi Heal Your Life ®ın yetkili uygulayıcısı olan Handan Cengiz İTÜ mezunu bir mühendis olup, ABD'de Uluslararası iş ve finans üzerine yüksek lisans eğitimi yapmıştır.

Handan Cengiz insanı ve yaşamı anlamaya olan tutkusu ile hem Türkiye'de hem de yurtdışında pek çok değerli eğitmenden eğitimler almış, farklı topluluklarla inziva ve meditasyon çalışmalarına katılmış olup bu içsel yolculukta deneyimlediklerini iki başlıkta özetliyor.

Dışarıda gördüğümüz her şey iç dünyamızın birer aynasıdır.
Sevgi güzel bir duygu olmanın ötesinde insanı iyi etme gücüne sahip güçlü bir enerjidir.


Orijinalini Louise Hayin tasarladığı Heal Your Life yetkili eğitmenlik eğitimlerini Amerika'da tamamlamış olup, 2014 yılından bugüne guruplara yaşam dönüştürücü seminerler vermekte ve kişiye özel birebir çalışmalar yapmaya devam etmektedir.

- 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT