Le Cordon Bleu şeflerinin yemek sırlarını öğrenmek ister misiniz?
Le Cordon Bleu Master şeflerimiz Şef Erich Ruppen, Şef Marc Pauquet, Şef Andreas Erni, Şef Paul Metay, Şef Alican Saygı’nın sunumuyla çeşitli yemek ve pasta yapım tekniklerini ve aşçılığın püf noktalarını öğrenebilirsiniz. Kâğıt kaleminizi alın ve 3 saat boyunca, büyülü Le Cordon Bleu dünyasına tanık olun.
Bu eğitimde Le Cordon Bleu master şefleri, evinizde Fransız Pastacılığının sırlarını paylaşıyor. • Farklı yöntemler ile macaron yapımı, • Ganaj yapımı, • Dolguların hazırlanması, • Pişirme yöntemlerinin anlatılacağı eğitimde;
Le Cordon Bleu Master Şefimizin hazırladığı ve dersin sonunda tadımını gerçekleştireceğiniz tarifler; • Çikolatalı Macaron • Antep fıstıklı Macaron
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.