Mağrep Mutfağı workshop etkinliği Le Cordon Bleu şefleri tarafından gerçekleştirilecek.
"Sizleri Le Cordon Bleu şeflerimizin hazırladığı bu menüyle otantik bir yolculuğa çıkarıyoruz.Mağrep bölgesinin yemek kültürünü keşfetmeye, zengin aromatik baharatları, tatlı ve tuzluyu bir arada nasıl ustalıkla kullandıklarını öğrenmeye ne dersiniz?" Ders içerikleri:
Bu kursu tamamlayan katılımcılar aşağıdaki mutfak tekniklerini görmüş olacaklardır:
*Temel mutfak kasaplık tekniği *Turne tekniği ile sebze kesimi *Temel mutfak kesim teknikleri *Tajin (güveç) pişirme tekniği *Glaze tekniği *Dolgu ve sarma tekniği * Meyve segmentasyon tekniği *Lezzetlendirilmiş şurup yapımı tekniği
*Günlük 6 saatlik uygulamalı atölye çalışmasında ( 30 dk. Ara ile birlikte), hazırlayacağınız tariflerde kullanılan tüm malzemeler, tariflerin yer aldığı broşür, önlük ve Le Cordon Bleu logolu şef şapkası tarafımızdan sağlanacaktır. *Kursu tamamladığınızda, ders boyunca hazırladığınız tüm lezzetleri yanınızda götürüp, sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. *Kursa katılım için hiç bir tecrübe veya yemek pişirme bilgisi gerekmemektedir. *Kurs sonunda katılımcılarımıza verilecek Le Cordon Bleu Workshop sertifikası adresine gönderilecektir. * Kurslar maksimum 16 kişiliktir. Süre: 1 gün
Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Fiba grup indirimi sadece web sitemizden bu kişilere dağıtılan özel kod ile yapılmaktadır.- Master Card indirimi web sitemizden yapılmaktadır.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.