Sizleri Le Cordon Bleu Master Şeflerimizin hazırladığı bu menüyle otantik bir yolculuğa çıkarıyoruz.
Mağrep bölgesinin yemek kültürünü keşfetmeye, zengin aromatik baharatları, tatlı ve tuzluyu bir arada nasıl ustalıkla kullandıklarını öğrenmeye ne dersiniz?
Bu kursu tamamlayan katılımcılar aşağıdaki mutfak tekniklerini görmüş olacaklardır:
Temel mutfak kasaplık tekniği
Turne tekniği ile sebze kesimi
Temel mutfak kesim teknikleri
Tajin (güveç) pişirme tekniği
Glaze tekniği
Dolgu ve sarma tekniği
Meyve segmentasyon tekniği
Lezzetlendirilmiş şurup yapımı tekniği
Ders içerikleri: Kuzu Tajin, sebzeler eşliğinde
Tavuklu çıtır turta
Portakal salatası
Ücrete dahil hizmetler: Günlük 6 saatlik uygulamalı atölye çalışmasında (30 dk. ara ile birlikte), hazırlayacağınız tariflerde kullanılan tüm malzemeler, tariflerin yer aldığı broşür, tarafımızdan sağlanacaktır.
Kursu tamamladığınızda, ders boyunca hazırladığınız tüm lezzetleri yanınızda götürüp, sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Kursa katılım için hiç bir tecrübe veya yemek pişirme bilgisi gerekmemektedir. Kurs sonunda katılımcılarımıza Le Cordon Bleu Workshop sertifikası verilecektir.
Kurslar maksimum 16 kişiliktir. Süre: 1 gün
18 yaş sınırı vardır.
Ulaşım için lütfen ilgili
linkten bilgi alınız.
1 Şubat 2020, Cumartesi
10:30 – 17:00
- Kurslarda 18 yaş sınırı vardır.- 10:30 – 17:00 saatleri arasında gerçekleşecektir.