Menünün Vazgeçilmezi: Kırmızı Et workshop'u 11 Temmuz'da!
Kırmızı et sofraların vazgeçilmezi. Bu atölyede en iyi kırmızı et pişirme tekniklerini, satın alırken dikkat edilmesi gerekenleri, saklamak için püf noktaları ve kırmızı etin yanına eşlik edecek lezzetleri öğreneceksin.
Yaprak ciğer, tartar sos ile Kuzu bonfile, kibrit patates, domates marmeladı ile Dana antrikot, bergama tulumlu patates püresi ile
19:00 – 22:30
- Etkinliklerde 18 yaş sınırı vardır.- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.- Etkinlikler İntema Yaşam Mağazası içerisinde bulunan açık İntema Yaşam Akademi mutfağında yapılmaktadır.- Biletler tek kişiliktir. - İstasyonlarda çift kişi çalışılmaktadır.- Etkinlik sırasında katılımcılar fotoğraf ve video çekilebilirler.- Etkinlik günü biletinizi yanınızda getirmeniz gerekmektedir.- Etkinlik sırasında İntema Yaşam tarafından web sitesi ve sosyal medya dahil olmak üzere tüm iletişimlerinde kullanılmak üzere fotoğraf ve video çekimi yapılabilir. Biletin satın alınmasıyla katılımcı bu koşulu kabul etmiş sayılır.-Etkinlik başladıktan 45 dakika sonra gelen katılımcılar atölyeye katılamayacaklardır. -Minimum 3 kişilik bilet satışı olmadığı takdirde atölye iptal edilecektir.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.