Mirgün Cabas ile Tehlikeli Sohbetle

Tarihler: 18 Eylül 2019 Çarşamba ~ 18 Eylül 2019 Çarşamba 18 Eylül 2019 19:30

Yer: Joint Idea Kanyon

Ücret: - 120.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Büyükdere Caddesi, No: 185, Levent Kanyon AVM, Teras Katı Şişli İstanbul

Telefon: (0212) 522 54 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 18, 2019 ~ Eyl 18, 2019
The School of Life'ın benzersiz “Tehlikeli Sohbetler” deneyimi bizi bu kez tabularımızla yüzleştiğimiz, kışkırtıcı bir akşama davet ediyor.

*Bu bir The School of Life etkinliğidir.

Her toplum bir şeyleri bir oranda tuhaf, belki biraz şeytani ve korkutucu buluyor. İlginç cinsel fanteziler, farklı yönelimler, yakın bir akrabadan pek haz etmemek ya da çevremizde olmayacak birini cazip bulmak... Aklımızdan geçirmeye bile yeltenmiyor, “ağzımızın tadı bozulmasın” deyip geçiyoruz. Peki ya tüm bunlar son derece normal; herkesin bir yerde, bir şekilde aklından geçen ve pek de dünyanın sonu olmayan şeylerse? Ya biz tabularımızla kendi dünyamızı dar ediyorsak, üstelik bunun farkında olmamıza rağmen sıkıştığımız yerden bir türlü çıkamıyorsak?

18 Eylül Çarşamba akşamı Joint Idea Kanyon’da, sezonun bu ilk Tehlikeli Sohbetler'inde kendimize yasakladıklarımızı ve bizi hiç yoktan katılaştıran “tabular”ımızı konuşuyor; şehre, işimize, gücümüze döndüğümüz, yeni bir sonbahara kapı açtığımız günlerde biraz olsun gevşemenin keyfine varıyoruz. 

TEHLİKELİ SOHBETLER'DE NE YAPIYORUZ?

Şehrin orta yerinde, bir grup hiç tanımadığımız ama bizimle benzer rutinleri paylaşan insanla bir araya geliyoruz. Mirgün Cabas’ın soruları eşliğinde, küçük gruplara ayrılıp derin, heyecan verici, daha önce benzerini muhtemelen deneyimlemediğimiz bir sohbete dalıyoruz, başımızdan geçenleri, halının altına süpürdüklerimizi ilk kez o akşam, orada tanıdığımız kimselerle paylaşıyoruz. Başkalarının deneyimlerini duymanın, bir tek biz değilmişiz hissinin verdiği rahatlık ve kışkırtıcı keyif de cabası.

Mirgün Cabas ile Tehlikeli Sohbetler: Tabular, 18 Eylül Çarşamba saat 19.30’da Joint Idea Kanyon’da. Sınırlı sayıdaki biletler Biletix’te.

MODERASYON

Gazeteciliğe 1992 yılında Milliyet Gazetesi Ankara Bürosunda başladı. 1998 yılından itibaren 15 yıl boyunca NTV’de haber ve tartışma programları sundu, haber merkezinde yöneticilik yaptı. Bilgi Üniversitesi Televizyon Bölümünde Siyaset Haberciliği dersi verdi. Milliyet Gazetesi’nde köşe yazarlığı yaptı. GQ dergisinin yayın yönetmenliğini yaptı. 2015 yılında Her Şey programını CNNTürk’te hazırlayıp sundu. “Biz buraya nereden geldik?” sorusuna cevap aradığı, 2001: Eski Türkiye’nin Son Yılı başlıklı çok satan kitabı 2017’de Can Yayınları’ndan çıktı.

- Etkinlik 19:30-22:30 saatleri arasında gerçekleşecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT