MSA Kasım Amatör Kurs Programı

Tarihler: 01 Kasım 2010 Pazartesi ~ 29 Kasım 2010 Pazartesi

Yer: MSA

Nereden Alınır: www.biletix.com

Adres: Meydan Sokak Beybi Giz Plaza B Blok No:123-136 Ayazağa, Maslak İstanbul Maslak İstanbul

Telefon: 0212 290 35 50

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 1, 2010 ~ Kas 29, 2010

Şu ana kadar 5.000 den fazla amatöre dünya mutfaklarından çeşitli örnekleri, özenle donatılmış bir mutfakta okulumuzun şefleri ile birlikte yapma imkânı sunduğumuz workshop programlarımız, profesyonel bir ekiple itina ile hazırlanıyor ve her ay düzenli olarak yenileniyor.

Salamura Çeşitleri
Bu dersi kaçırmak size tuzluya mal olacak.
MSA`dan bir ilk! Tuzlama ve salamura teknikleriyle, essiz ve farklı lezzetler yaratacaksınız. Bir çok şefin bile bilmediği özel yöntemlerle, farklı ve sofistike bir pişirme tekniği öğreneceksiniz.
Bu derse katılanlar, MSA eğitmen yönetiminde tuzlama, füme, salamura ve havayla kurutma gibi yıllanmış yemek koruma tekniklerini öğrenecekler.
1.gün :
Havuç turşusu
Pancar turşusu
Üzüm turşusu
Salatalık turşusu
Somon gravlax
Ördek but konfi
2.gün :
Somon gravlax ve crostini
Turşulanmış sebzeler ve keçi peynirli salata
Ördek but konfi ve udon noodle
01 Kasım Pazartesi / 02 Kasım Salı 10.00-13.00
1 Kasım Pazartesi 2010 10:00 - 13:00
Ücret:
kdv dahil 200 TL

İtalyan Mutfağı 1
Capri antipasto
Ev yapımı balkabaklı ravioli
Dana eskalop saltimbocca
Hindistan cevizli panna cotta, karamelize mango ile
2 Kasım Salı 2010 19:00 - 22:00
Ücret:
kdv dahil 110 TL

Balıklar ve KabuklularBu dersimizde birçok balık ve deniz kabukluları tarifleri ile tanışacak, farklı hazırlama ,tanımlama,seçme ve pişirme tekniklerini öğreneceksiniz.Kalamar ve balık satay, mizuna yeşillik ve miso sos ile
Deniz tarağı, karides ve ahtapotlu risotto
Thai çipura, zencefil ve ballı soya sos ile
Çikolata mousse ikramımızdır...
6 Kasım Cumartesi 2010 10:00 - 14:00
Ücret:
kdv dahil 140 TL

İtalyan Mutfağı 2
Ceviz ve gorgonzola soslu ıspanak salatası
Brandyli karides erimiş mozzarella peyniri ile
Fırında portakallı somon, karamelize tarçınlı kumkuat ile
İtalyan usulü karamelize elma krisp
8 Kasım Pazartesi 2010 19:00 - 22:00
Ücret:
kdv dahil 110 TL

Pastacılık
Pastacı şefimiz size leziz tatlılarından örnekler verecek. Hem geleneksel hem de modern tatlı çeşitlerini öğrenme şansını kaçırmayın.
Süt reçeli
Süt reçelli ve çilekli tart
Amerikan elmalı pay
Palmiers
9 Kasım Salı 2010 10:00 - 14:00
Ücret:
kdv dahil 110 TL

Tapas
İspanyol mutfağının ayrılmaz bir parçası olan Tapas yapımını öğrenirken, yudumladığınız Sangria ile keyfinize keyif katın…
Somon lokmaları, kapari ve fındık ile
Szechuan biberli piliç parçaları
Masala soslu karides
Tortillas de tapas
Çikolata ve böğürtlen soslu churro
11 Kasım Perşembe 2010 19:00 - 22:00
Ücret:
kdv dahil 110 TL

Bayram Çikolataları
Bayramda ellerinizle yaptığınız birbirinden lezzetli çikolatalar ile sevdiklerinizin ağız tadına tat katın...
Vanilya aromalı marzipan ve fıstık ezmeli çikolata
Tarçın ile tatlandırılmış akide şekerli çikolata topları
Hindistan cevizli molds çikolatalar
Meyve şekerlemeli ve pirinç patlaklı çikolatalar
13 Kasım Cumartesi 2010 10:00 - 14:00
Ücret:
kdv dahil 130 TL

Küçük Gurme 1 (5-9 yaş)
Çocuklar MSA’da Mutfağı Keşfediyor!
MSA Küçük Gurmeleri mutfakla buluşturmaya yeni dönemde de devam ediyor..
Kapasitemiz 14 çocuk ile sınırlıdır. Çocuklar bir ebeveynleri ile katılabilirler.
Mini neşeli pizzalar
Buttermilk biscuits
Bademli çikolata bar
13 Kasım Cumartesi 2010 16:00 - 18:00
Ücret:
kdv dahil 80 TL

İtalyan Mutfağı 3
Rahatlatan İtalyan yemekleri!
Saat akşamüstü 4, yapraklar dökülüyor ve siz İtalyan sonbahar menüsüyle huzur buluyorsunuz. İşte bu derste MSA şefleri size rahatlatan yemek çeşitlerinin İtalyan tarzını öğretecekler. Menünün içeriği:
Közlenmiş domates çorbası, pesto ve kruton ile
Kabaklı risotto
Kırmızı şarapta pişmiş bonfile parçaları , polenta keki ile
Bonet (geleneksel İtalyan pudingi)
22 Kasım Pazartesi 2010 19:00 - 22:00v Ücret: kdv dahil 110 TL

Uzakdoğu Mutfağı
Birbirinden renkli tariflerlerle Uzakdoğu’yu yeniden keşfedeceksiniz...
Tavuklu mısır çorbası
Sarımsak soslu,soğanlı ve ananaslı jumbo karides
Fıstık marineli beef satay
Zencefilli pilav
Tempura muz, bal ve dondurma ile
25 Kasım Perşembe 2010 19:00 - 22:00
Ücret:
kdv dahil 110 TL

Küçük Gurme 2 (10-14 yaş)
Minik şeflerinizi MSA ya getirin ,eğitmen şeflerimiz eşliğinde yaratıcılıklarının farkına varsınlar...
Peynirli scrambled eggs
Pesto soslu fettucini
Tiramisu
Küçük Gurme 2 sadece çocuklarla gerçekleştirilmektedir.
İstasyonlarda ikili gruplar halinde çalışılmaktadır.
27 Kasım Cumartesi 2010 16:00 - 18:00
Ücret:
kdv dahil 80 TL

Hiroki Takemura ile Sushi
Sunset Restaurant’ın Japon Chef’i Hiroki Takemura’nın özel sushi menüsüyle kendi ellerinizle yapacağınız sushilerin lezzetine inanamayacaksınız.
Sushi pirinci
California roll
Somon maki
Karides nigiri
Levrek nigiri
Temaki uygulamaları
27 Kasım Cumartesi 2010 10:00 - 14:00
Ücret:
kdv dahil 150 TL

İtalyan Mutfağı 4 Toscana!
Toskana’da sonbahar, üzümler toplanmış, yapraklar sararmış, son ürünler artık pişmeye hazır. Bu dersimize katılarak Toskana sonbaharının klasiklerini öğrenin evinize yörenin lezzetini getirin.
Ribollita çorbası
Yaban mantarlı tagliatelle
Tavuk scaloppine
Üzüm ve cevizli biscotti
29 Kasım Pazartesi 2010 19:00 - 22:00
Ücret:
kdv dahil 110 TL

Şeker Hamuru ile Modelleme ve Pasta Süsleme
Şeker hamurundan harikalar yaratmanın bin bir yolu!
Her biri özenle tasarlanmış, sanat eserini andıran pastaların nasıl yapılacağına dair A’dan Z’ye tüm teknik ve ipuçlarının anlatılacağı birebir uygulamalı workshop’ta şeker hamuru yapımı, renklendirilmesi ve birbirinden zevkli figürlerin modellemelerinin nasıl yapılacağını öğretiyoruz.
4 gün sürecek bu özel workshop’un eğitmeni ise uluslarası yarışmalarda pasta tasarım ve modelleme dallarında sayısız madalya sahibi, Türk Aşçı Milli Takımı üyesi, gösterişli showcake leri ile tanınan ünlü tasarımcı Zeynep Ada.
Profesyonel katılımcılar için yeri doldurulmaz bir temel eğitim özelliğini taşıyan bu programda amatör katılımcılar neler yapabileceklerine kendileri bile inanamayacak...
Şeker hamuru ile strafor kaplama tekniği
3 çeşit hayvan modelleme
3 çeşit film kahramanı modelleme
İnsan figürü modelleme
Bu eğitimi bitirenler, daha sonra İleri Seviye Modelleme programlarımıza katılabilirler.
22-25 Kasım (Pazartesi-Salı-Çarşamba-Perşembe) 10.00-14.00
22 Kasım Pazartesi 2010 10:00 - 14:00
Ücret:
kdv dahil 600 TL

Şeker Hamuru ile ileri seviye Hayvan ve Çizgi Film Kahramanı Modelleme
Şeker Hamuru ile modelleme ve Pasta Süsleme temel eğitimini almış katılımcıların hayvan ve çizgi film kahramanı modelleme tekniklerini çok daha detaylı olarak öğrenebilecekleri ve birbirinden renkli ve sevimli modelleri yapabilecekleri bu programı kaçırmayın...
2 gün sürecek bu programın eğitmeni ünlü tasarımcı Zeynep Ada.
Hayvan modelleri:
Dinazor
Timsah
Zürafa
Papağan
Çizgi film kahramanı modelleri:
Dora
Ben 10
Donald Duck
29-30 Kasım (Pazartesi-Salı) 10.00-14.00
29 Kasım Pazartesi 2010 10:00 - 14:00
Ücret:
kdv dahil 300 TL

Programlar en az 8 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
İstasyonlarda 2 kişi çalışılmaktadır.
Satın alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamaz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT