MSA - Sadece Çikolata

Tarihler: 08 Şubat 2019 Cuma ~ 08 Şubat 2019 Cuma 08 Şubat 2019 10:00

Yer: Mutfak Sanatları Akademisi (MSA)

Ücret: - 1200.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Meydan Sok. Beybi Giz Plaza B Blok No:123-136 Ayazağa, Maslak Şişli İstanbul

Telefon: 0212 290 35 50

Faks: 0212 290 35 55

Web: http://www.msa.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 8, 2019 ~ Şub 8, 2019
Çikolataya dair aradığınız ne varsa hepsi bu workshopta! MSA mutfağında gerçekleşecek etkinlikte yerinizi alın.

Çikolatalı kurabiyeler. Çikolatalı kekler. Çikolatalı mousse’lar. Çikolatalı pastalar. Çikolatalar. Sadece ve sadece çikolatalar. İşte tüm bu çikolatalar, “Sadece Çikolata”da. “Sadece Çikolata”, MSA Workshop mutfağında. Tarihçesinden faydalarına, yapım tekniklerinden yaratıcı reçetelere, bu mucizevi lezzet hakkında 5 haftalık kapsamlı bir eğitim için buyurun mutfağa.

8 Şubat-8 Mart Cuma, 10.00-14.00

1. Gün - Kurabiyeler
Çikolatalı çatlak kurabiye
Fıstıklı amadeus kurabiye
Çikolata temperleme teknikleri

Bu dersin sonunda çikolatanın tarihçesi, çekirdekten başlayıp işlenebilir çikolata formuna gelebilmesi, farklı çeşitleri, kakao-yağ oranları, bitter, sütlü ve beyaz çikolatanın içerikleri ile ayrıca iyi bir kurabiye hamurunun nasıl yapılması gerektiği ve kurabiye hamurlarında çikolatayı nasıl kullanabileceğinizi öğreneceksiniz.

8 Şubat Cuma, 10.00-14.00

2. Gün - Kekler
3 çikolatalı brownie
Çikolatalı cupcake
Çikolatalı frosting
Renklendirilmiş beyaz çikolatalı sosu ile cake pop

Bu dersin sonunda çikolata renklendirme ve frosting yapım tekniğini öğreneceksiniz.  Ayrıca çikolatanın keklere verdiği doku hakkında da bilgi sahibi olacaksınız.

15 Şubat Cuma, 10.00-14.00

3. Gün - Çikolatalar
Rochers
Blueberry pralin
Tarçınlı truffle

Bu dersin sonunda ganajdan trüf yapılması, kaplama ve dolgu tekniğini öğreneceksiniz.

22 Şubat Cuma, 10.00-14.00

4. Gün - Mousse
Mousse au chocolat
Bavarian cream
Kakaolu dacquoise

Bu derste çikolata ile kremanın uyumunu ve farklı malzeme ve tekniklerle nasıl işlenmesi ve zenginleştirilmesi gerektiğini öğreneceksiniz.

1 Mart Cuma, 10.00-14.00

5. Gün - Çikolatalı pasta yapımı
Çikolatalı pandispanya yapımı
Çikolatalı pastacı kreması
Şurup yapımı
Çikolatalı sıvama kreması

Pandispanya yapım tekniği, pastacı kreması ve butter cream yapılırken dikkat edilmesi gereken noktaları en ince ayrıntılarıyla görerek, bu dersin sonunda pasta yapımı ile ilgili tüm aşamaları detaylıca öğrenmiş olacaksınız.

8 Mart Cuma, 10.00-14.00

* Eğitim 14 kişiliktir.
* Eğitim boyunca katılımcılar istasyonlarda tek başına çalışmaktadır.
* Derslerin telafisi yoktur, yerinize başkası katılamaz.

- Biletler tek kişiliktir.- Etkinliklerde 18 yaş sınırı vardır.- İstasyonlarda tek çalışılmaktadır.- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.- MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Etkinlik günü biletinizi yanınızda getirmeniz gerekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter Google Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT