MSA-Tatilin Okulu 2 (10-14 Yaş)

Tarihler: 02 Temmuz 2018 Pazartesi ~ 02 Temmuz 2018 Pazartesi 02 Temmuz 2018 10:00

Yer: Mutfak Sanatları Akademisi (MSA)

Ücret: - 650.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Meydan Sok. Beybi Giz Plaza B Blok No:123-136 Ayazağa, Maslak Şişli İstanbul

Telefon: 0212 290 35 50

Faks: 0212 290 35 55

Web: http://www.msa.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 2, 2018 ~ Tem 2, 2018
Tatilin Okulu 2 workshop'u, MSA mutfağında sizlerle...

"Müjdemizi isteriz! Çocuklarınız için harika bir tatil hediyesi olacak “Tatilin Okulu” yoğun istek üzerine tekrar MSA mutfağında. Yeni menülerle ve farklı reçetelerle sunduğumuz “Tatilin Okulu”nda, çocuklarınız hem keyifli vakit geçirecek hem de mutfak hakkında birçok bilgi öğrenecek. 10-14 yaş arası tüm küçük mutfak meraklılarını “Tatilin Okulu” eğitimi için MSA’ya bekliyoruz."

1. Gün - Mutfağa Giriş
Mutfakta güvenlik
Mutfakta hijyen
Mutfak ekipmanları
Sofra düzeni
Bıçak seçme, kullanma ve kesim teknikleri; julienne, alumette, batonette, brunoise,macedoine
Ana soslar ve pişirme teknikleri
Spagetti bolonez
Zeytinyağlı taze fasulye

Bu dersin sonunda çocuklar mutfakta güvenlik ve hijyen nedir, neden önemlidir, bıçak nasıl seçilir ve temel kesim teknikleri nelerdir gibi soruların cevaplarını bulacak; temel pişirme teknikleri ile öğrenilen bilgilerle Spagetti bolonez ve zeytinyağlı taze fasulye yapmayı öğrenecekler.

2 Temmuz Pazartesi, 10.00-15.00

2. Gün - Et & Balık & Tavuk:
Bonfile temizleme (Demo)  
Kremalı mantarlı bonfile, risotto milanese
Çıtır levrek simit; taze otlu mayonez ile
Fırında sebzeli tavuk but

Bu dersin sonunda çocuklar bu ürünleri en doğru şekilde nasıl işleyeceklerini, hangi teknikleri uygulamaları gerektiğini ve doğru pişirme yöntemlerini öğrenecekler.

3 Temmuz Salı, 10.00-15.00

3. Gün - Sushi
Sushi pirinci
California roll
Karides nigiri

*Bu derste çiğ deniz ürünü kullanılmamaktadır.

Bu dersin sonunda çocuklar Uzak Doğu mutfağı ile ilgili genel bilgi sahibi olacak; bu mutfağın en çok tercih edilen yemeklerini ana hatları ve pişirme yöntemleriyle öğrenecekler.

4 Temmuz Çarşamba, 10.00-14.00

4. Gün - Temel Pastacılık:
Semifreddo, frambuaz, lime ve antep fıstığı ile (Demo)
Vişneli cheesecake
Mantar, ıspanak ve cheddar peynirli kiş
Çikolatalı, bisküvili puding

5 Temmuz Perşembe, 10.00-15.00

Bu dersin sonunda çocuklar; temel pastacılık tekniklerini ve aşamalarını, cheesecake yapımının inceliklerini, kiş ve puding yaparken nelere dikkat edilmesi gerektiğini öğrenecekler.

- Etkinlik sadece belirtilen yaş aralığındaki katılımcılar içindir.- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.- Biletler tek kişiliktir. - İstasyonlarda iki kişi çalışılmaktadır.- MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Etkinlik günü biletinizi yanınızda getirmeniz gerekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT