"Yemek tutkunlarına ve profesyonel olarak mutfağa ilk adımını atmak isteyenlere yönelik hazırlanan mutfağa ilk adım pastacılık ve ekmekçilik eğitimine katılabilir pasta ve ekmekçilik alanında teknik ve uygulama becerilerinizi geliştirebilirsiniz.
Program 8 hafta boyunca her Salı günü saat 19:00 - 23:00 arasında profesyonel pastacılık mutfağında gerçekleşecektir. Katılımcı sayısı maksimum 16 kişi olup, her katılımcı bireysel çalışacaktır. Katılımcılara USLA aşçı önlüğü ve ders kitapçığı verilecektir. Tüm katılımcılar, program sonunda USLA katılım sertifikası alacaktır."
"Neler Öğreneceksiniz?
1. Ders
•Kurabiyeler; Nutella dolgulu kurabiye, Parmesanlı ve biberiyeli tuzlu kurabiye, Shortbread
2. Ders
•
Kekler; Bademli ve frambuazlı cupcake, Limonlu ve haşhaşlı madelines, Cevizli brownie
3. Ders
•
Tartlar; Kiş, Frangipan tart, Orman meyveli cobbler
4.
Etkinlik Kuralları:
•
Usla Akademi girişinde workshop öncesinde bilet kontrolü yapılmaktadır.
•
Yemek atölyeleri 18 kişilik tam donanımlı atölye mutfağında gerçekleşmektedir. Her istasyonda bir kişi çalışacak şekilde planlanmıştır.
•
Kokteyl atölyeleri 10 kişinin aynı anda eğitim alabileceği tam donanımlı ekipmanlar ile Gusto By Usla Restoranında gerçekleşmektedir.
•
Çikolata atölyesi 7 kişiliktir. Her katılımcı bireysel olarak çalışmaktadır.
•
Atölyeler çeşitlerine göre pratik kullanımlı tam donanımlı atölye mutfağında ve tam donanımlı profesyonel pastacılık sınıfında gerçekleşmektedir.
•
Atölye esnasında alternatif içecek ikramları yapılmaktadır.
•
Tüm atölyelerde USLA atölye katılım sertifikası verilmektedir.
•
USLA gerekli gördüğü ya da minimum katılımcı sayısına ulaşılmadığı takdirde, katılımcıların ödemiş olduğu etkinlik ücretini iade ederek organizasyonu iptal etmek hakkını saklı tutar.
•
USLA gerekli gördüğü durumda erkinliklerde içerik ve tarih değişimi yapma hakkını saklı tutar.
•
Yaş sınırı belirtilmeyen atölyelerde 18 yaş altı katılımcı alınmamaktadır.