Mutluluk Formülleri

Tarihler: 15 Nisan 2021 Perşembe ~ 15 Nisan 2021 Perşembe 15 Nisan 2021 19:00

Yer: Online Etkinlikler

Ücret: Online Etkinlik - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Çeşitli Mekanlar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 15, 2021 ~ Nis 15, 2021
Sanatçı grubu, yazı atölyesinin katılımcılarını, işin üretim sürecinde mutluluk üzerine sorduğu bu soruları birlikte yeniden düşünmeye davet ediyor.

Mutluluk bir seçim mi? Hedef mi? Amaç mı yoksa sonuç mu? Ölçülebilir mi? Karşılaştırılabilir mi? Mutluluğun politika ve ekonomi ile ilişkisi nedir? İçinde bulunduğumuz toplumdan bağımsız olarak deneyimlenebilir mi? Popüler kültür mutluluk üzerine fikirlerimizi ne kadar şekillendirir? Mutlu muyuz? 

Atölyede katılımcılarla önceden paylaşacakları malzemeleri kullanarak bireysel ve kolektif hikâyeler üretiyoruz. 

Hayırlı Evlat, Zevk Meselesi sergisinde yer alan Bırak Kendini isimli video işini Türkiye İstatistik Kurumu'nun mutluluk üzerine yapılan anketlerinde birinci gelen Sinop’ta üretti. 

İlişkili Sergi: Zevk Meselesi

Malzemeler
Atölyeye katılmadan önce aşağıda yer alan bilgileri ogrenme@peramuzesi.org.tr e-posta adresine 14 Nisan 2021 tarihine kadar göndermeniz rica olunur. 

- Mutluluğu engellediğini düşündüğünüz bir görseli JPEG formatında paylaşınız.
- Mutluluğu temsil ettiğini düşündüğünüz bir şarkıyı paylaşınız.
- Size mutlu hissettiren fiziksel ya da soyut bir yerin ismi ve/veya tanımını paylaşınız.

Yaş Grubu: 13+
Kontenjan: 20 kişi

*Katılımcılara e-posta aracılığıyla katılımcı belgesi gönderilecektir.
*Zoom Meeting uygulaması üzerinden gerçekleşecek etkinlikte, rehber eşliğinde yapılan çevrimiçi sergi turundan sonra, sergiye yönelik atölye çalışması yapılacaktır.
*Atölyenin linki sadece biletli katılımcılarla paylaşılmaktadır.
*Katılımcıları görmek ve kişiye özgü yönergeler verebilmek amacıyla kameranızın ve mikrofonunuzun açık olması gerekmektedir. Bilet alan her katılımcı bunu kabul etmiş sayılır.
*Detaylı bilgi: ogrenme@peramuzesi.org.tr

Hayırlı Evlat Hakkında
Hayırlı Evlat, İstanbul, Londra ve Viyana arasında yaşayan ve çalışan sanatçı. Kariyerine 14 Şubat 2017’de başlayan Hayırlı Evlat, ilhamını popüler kültürden alarak işlerinde ana akımın dışarıda bıraktığı, esnek ve geçirgen karakter temsilleri oluşturuyor. Pratiğinde popüler kültürü, onun dilinini ve estetiğini taklit ederek, ayna tutarak, içini boşaltarak yeniden yorumluyor. Hayırlı bir evlat olmak kişiye genelde çevresindekiler tarafından yakıştırılır, hatta empoze edilir. Hayırlı Evlat, 2017 Türkiye anayasa değişim referandumu sırasında, hayır kelimesinin etimolojik hikayesiyle yayılan “hayır/lı” direnişinin yumuşak ve yapıcı tavrını benimsiyor. Sanatçı, başkaları tarafından üzerine yapıştırılan bu tabiri bükerek hayırlı olmanın güncel yöntemlerini araştırıyor.

- Atölyeye katılım için kullanacağınız bilgiler, Biletix tarafından size gönderilen onay mailinde yer almaktadır.- Üyeliğinizi kullanarak aldığınız biletinizin detayları ve katılıma dair bilgiler, üyeliğinizin altında bulunan Biletlerim sekmesinde de bulunmaktadır.- Atölyeye bilet satın alırken, çevrimiçi atölyeye katılıma dair gerekli bilgilerin size iletilebilmesi için Biletix üyeliği ile giriş yapmanız ve güncel e-mail ile cep telefonu numaranızı vermenizi rica ederiz. Belirtilen bilgilerin tüketici tarafından doğru olarak verilmemesi nedeniyle katılım linki ve şifresinin size iletilememesi ve buna bağlı olarak etkinliğe katılamamanız halinde Biletix'in veya organizasyon firmasının sorumlululuğu bulunmamaktadır.- Atölyeye katılmadan önce aşağıda yer alan bilgileri ogrenme@peramuzesi.org.tr e-posta adresine 14 Nisan 2021 tarihine kadar göndermeniz rica olunur.  * Mutluluğu engellediğini düşündüğünüz bir görseli JPEG formatında paylaşınız.  * Mutluluğu temsil ettiğini düşündüğünüz bir şarkıyı paylaşınız.* Size mutlu hissettiren fiziksel ya da soyut bir yerin ismi ve/veya tanımını paylaşınız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT