Nazlı Pişkin ile Kombucha Atölyesi, 30 Kasım'da Feriye'de...
Kombucha, son dönem dillerden düşmeyen probiyotik içecek. Kış yaklaşırken bağışıklık sistemini güçlendirmek için probiyotiklerden yararlanmak çok önemli.
Bu atölyenin teorik kısmında,
- Fermantasyon nedir? Probiyotik nedir? - Bağırsak sağlığı ve probiyotik ilişkisi - Kombucha nedir, kombucha’nın bağırsak sağlığını destekleyici özellikleri nelerdir anlatılacak.
Atölyenin uygulama kısmında ise Nazlı Pişkin’in atölye için artizan usulde yaptığı sade ve doğal çeşnili kombucha çeşitleri tadılacak.
- Kombucha yapımı ayrıntılı gösterilecek. - Evde kombucha yapımında dikkat edilmesi gerekenler anlatılacak. - Katılımcılara kombucha anası, başlangıçta kullanılacak kombucha ve kombucha fermantasyon başlangıç seti dağıtılacak. Böylece katılımcılar kendi kombucha’larını evlerinde hemen yapabilecekler.
Kış yaklaşırken içten dışa güçlenmek için probiyotik içecekler dünyanızda yeni bir kapı açmak isterseniz bu atölye tam size göre.
- Atölye 11:00 - 13:00 saatleri arasında gerçekleşecektir.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.