Nefes Farkındalık Atölyesi

Tarihler: 02 Haziran 2021 Çarşamba ~ 02 Haziran 2021 Çarşamba 02 Haziran 2021 20:30

Yer: Online Etkinlikler

Ücret: THINK House Certified Breathing Awareness Workshop Participation (1 Kişilik Sertifikalı Online Katılım): 155 TLTHINKBIG Genel (1 Kişilik Online Katılım): 95 TL -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Çeşitli Mekanlar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 2, 2021 ~ Haz 2, 2021
Ayşe Nazar Çoban ile Nefes Farkındalık Atölyesi - Online Katılım etkinliği sizlerle buluşuyor.

THINK House Özel Etkinlik
Ayşe Nazar Çoban ile Nefes Farkındalık Atölyesi (Online Katılım)
2 Haziran Çarşamba saat 20:30-22.30

Nefesin sağlık katan gücü ile tanışmaya var mısınız? Doğru nefes ile, stres, kaygı ve öfkeyi nasıl daha iyi yönetebileceğinizi öğrenebilirsiniz.

Nefes koçu Ayşe Nazar’ın hazırladığı atölye, kendimizle ve düşüncelerimizle buluşma fırsatı yaratıyor. Bütüncül bir değişimin ve iyileşmenin de başlamasına yönelik zengin bir kavrayış sunuyor.

Doğru nefes nedir? Neden bu kadar önemli?
Ben bu temel ihtiyacı doğru karşılayabiliyor muyum?
Doğru nefesin sağlığıma faydası nedir?
Stres, kaygı, öfke gibi olumsuz duyguları nefes ile nasıl yönetebilirim?
Bunu nasıl bir alışkanlık haline getirebilirim?

Nefes Farkındalık Atölyesi’ne katılarak, doğru ve derin nefes alma alışkanlığı kazanabilir, bedeninizi ve beyninizi besleyerek, olumsuz duyguların üstesinden daha rahat gelebilirsiniz.

Kimler Katılmalı
Nefese ihtiyaç duyan her insan :)
Düşünme, yaratma, analiz etme ve algılama kapasitelerini artırmak isteyenler
Sağlıklı yaşamaya özen gösterenler
Farkındalık artırmaya ve kişisel gelişime önem verenler
Stres, kaygı, öfke gibi olumsuz duyguları yönetmek isteyenler
Çok yoğun ve stres altında çalışanlar

Tavsiyeler
* Temel nefes farkındalık atölyesi kapsamında hem teorik hem pratik bölümler bulunmaktadır. Online atölyeye katılacakların, vücudu sıkmayan, rahat kıyafet giymesi tavsiye edilir.
* Yemek sonrası yapılan nefes egzersizlerinde nefes alma kısıtlanabileceği için mümkünse atölye öncesi yemek yemeyiniz. (en az 30 dakika ara olması tavsiye edilir.)
* Atölye boyunca dik ve rahat oturabileceğiniz bir pozisyon belirleyiniz. (sandalyede oturmak, bağdaş kurmak vb.)
* Sandalyede oturanlar ayaklarının altına bir yastık koyabilir.
* Bilgisayar/tablet/telefonunuzun açısını atölye öncesi yukarıda anlatılan oturma pozisyonunda rahat görebileceğiniz şekilde ayarlayın.

Önemli Not: Atölyeye herkes katılabilir ancak atölye kapsamındaki bazı uygulamalar 65 yaş üstü katılımcılar ve kalp, damar, tansiyon ve epilepsi hastalıkları olanlar için uygun değildir. Atölye sırasında, bu uygulamalar öncesinde gerekli uyarılar yapılacaktır.

Konuşmacı: Ayşe Nazar Çoban

2008 yılında lisans eğitimini ODTÜ Kimya Mühendisliği bölümde tamamlayan Ayşe Nazar, 13 yıldır enerji sektöründe emniyet ve insan performansı konularında çalışmaktadır. Özellikle varoluşçu psikolojiye olan ilgisi ve öğrenme sevdası sayesinde mesleğinin yanı sıra keşif yolculuğuna devam etmektedir. 2019 yılında ICF sertifikalı yaşam koçluğu, nefes koçluğu, NLP eğitimlerini tamamlamış, 2020 yılında kurduğu Upwind Coaching kapsamında koçluk hizmeti vermektedir. Bu kapsamda danışanlarının kendini keşfetme, potansiyelini gerçekleştirerek yaşamlarını değiştirme ve istedikleri yönde ilerlemeleri için gerekli desteği onlara sağlamaktadır. 2020 yılında Toronto Üniversitesi, Yale Üniversitesi ve Case Western Reserve Üniversitesinden “101 Psikolojiye Giriş”, “İyi Hal Bilimi” ve “Koçluk, Liderlik ve Değişim” eğitimlerini tamamlamıştır. Öğrenme ve gelişimin yanında çocukluğundan bu yana spor ile iç içe olan Ayşe Nazar rüzgarı yakaladığı her an kitesurf yapmaktadır.

- Atölye için biletinizi satın aldıktan sonra, Zoom adlı ücretsiz uygulamayı telefonunuza ya da bilgisayarınıza indirmeniz gerekmektedir.- Atölye linki ve şifresinin size iletilebilmesi için biletinizi satın alırken güncel e-mail ve cep telefonu numaranızı vermenizi rica ederiz. Katılıma dair bilgiler biletiniz üzerinde ve komfirmasyon ekranında yer alacaktır. Belirtilen bilgilerin tüketici tarafından doğru olarak verilmemesi nedeniyle katılım linki ve şifresinin size iletilememesi ve buna bağlı olarak atölyeye katılamamanız halinde Biletix'in veya organizasyon firmasının sorumlululuğu bulunmamaktadır.- Kullanacağınız katılım bilgileriniz, Biletix tarafından size gönderilen onay mailinde yer alacaktır.- Üyeliğinizi kullanarak aldığınız biletinizin detayları ve online izleme kodunuz aynı zamanda, üyeliğinizin altında bulunan Biletlerim sekmesinde de bulunmaktadır.- Tüketicinin elektrik, internet kesintisi veya kişisel sebeplerle atölyeye zamanında katılamaması, bu sebeplerle atölyenin bir kısmını veya tamamını almaması organizasyon firmasının veya Biletix'in sorumluluğunda değildir. Bu tür durumlarda iade veya değişiklik hakkı sağlanmayacaktır.- İçerik dili Türkçe'dir. Program, içerik zenginliğinin aktarımını kolaylaştırmak adına, sınırlı sayıda katılımcı ile yürütülecektir.- Seminer sonrası, sertifika isteyen katılımcılarımız, bilet seçimlerini bu doğrultuda yapabilirler.- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardı.- Atölye çalışmamız zoom platformu üzerinden gerçekleştirilecektir. Bilet almanızın ardından size özel erişim linkine ait bilgiler, e-mail adresinize gönderilecektir. Not: Sorularınız için hello@thinkhouseistanbul.com adresine e-posta gönderebilir, 0533 582 99 97 numaralı WhatsApp hattımıza ulaşabilir ya da sosyal medya hesaplarımız üzerinden bize yazabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT