Nefes Ülkesine Yolculuk (5-10 yaş)

Nefes Ülkesine Yolculuk (5-10 yaş)

Tarihler: 02 Mart 2019 Cumartesi ~ 02 Mart 2019 Cumartesi 02 Mart 2019 14:00

Yer: Zorlu PSM - Atölye

Ücret: - 150.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 2, 2019 ~ Mar 2, 2019

Bu atölye, Zorlu PSM ve Human Art iş birliği ile gerçekleşmektedir.

Eğitmen: Anıl Altaş Brug

*Atölye bir ebeveyn katılımıyla gerçekleşecektir.

‘Nefes ve Teknoloji Farkındalığı, dijital çağda çocuklara verilecek en değerli hediyedir. ‘

Neşeli nefes oyunlarıyla dolu bir yolculuğa var mısınız? Benimle Nefes Al kitabının yazarı Anıl Altaş Brug, minik katılımcılarımız ve ebeveynlerini oyunlarla nefes ve farkındalık yolculuğuna davet ediyor.

Nefes Ülkesine Yolculuk, çocuklar ve ebeveynlerine Zihin-Beden-Ruh sağlığı üçgeninde teknoloji ve nefes farkındalığı dengesinin kurulmasına yardımcı olacak en kolay ve uygulanabilir teknikleri bulacağınız, çocuklarla oyunlar aracılığıyla paylaşabileceğiniz, dijital çağın hızlı dünyasında durup nefeslenmenizi sağlayacak, yaşam yolculuğunuzda size akılcı çözümler sunacak pratik bir alet kutusu hediye ediyor.

* Teknoloji Apnesi ve Çocuklarla Stres Testi

* Sesle Nefes, Nefes Topu ve Nefes Oyuncakları

* Kaygı, korku, endişe, heyecan durumlarında uygulanacak neşeli Nefes Aktiviteleri

* Dijital ekran kullanımları sonrası nefes akışını düzenleyecek teknikler

* Duyguları duyular yoluyla hissedeceğimiz Farkındalık Oyunları

* Rahatlama ve sakinleşmeye yönelik Çocuklar için Şifalı Meditasyonlar

* Çocuklarınızla ilişkinizi güçlendirecek, kalbinizi açacak çalışmalar,

* Tüm çocuklara Nefes Analizi

*Atölye çalışmasında deneyimledikleri oyunları evde pekiştirmek için, tüm çocuklara nefes oyuncakları ve nefes oyun kartları hediye edilecektir.

Anıl Altaş Brug Kimdir?

Anıl Altaş Brug, Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunudur. Londra Üniversitesi’nde finans matematiği, bilgi teknolojileri ve uygulamaları alanında yüksek lisans yapmıştır. Marka iletişimi ve dijital pazarlama konularında yerel ve uluslararası internet girişimi projelerinde çalışmıştır. İş hayatında yaşadığı inişli çıkışlı deneyimler sonrası, dijital yaşam dengesini bulma yolunda Amerika, İngiltere, Almanya ve Türkiye’de aldığı akademik ve ezoterik eğitimlerle 2010 yılından itibaren paralel kariyeri olan Nefes Terapistliği, Meditasyon ve Farkındalık Koçluğu alanlarında kendini geliştirmiştir.

Kaliforniya Üniversitesi Bilinçli Farkındalık Araştırma Bölümü’nden (UCLA Mindfulness Awareness Research Center) Çocuklar, Nefes ve Farkındalık Çalışmaları kapsamında eğitimlerini tamamlamıştır. Dijital dikkat bozuculara karşı Nefes ve Farkındalık Oyunları’nın önemini anlatmış, Teknoloji Apnesi kavramını ortaya atmıştır. Uluslararası Nefes Derneği’nin Sosyal Sorumluluk Projesi ‘Okullarda Nefes’ kapsamında 40 ülkeden yüzlerce öğretmene gönüllü eğitimler vermiştir. Avrupa’nın çeşitli şehirlerinde dijital yaşam dengesi ve Dijital Detoks konularında seminerler vermektedir.

Instagram Çağında yanlış dijital beslenmenin ve nefes farkındalığının yaşam dengesini korumadaki önemine dikkat çekmektedir.

Halen, Türkiye ve yurtdışında farklı kültürlerden çocuklar ve aileleriyle birlikte Nefes ve Farkındalık Oyunları oynamaya devam etmektedir. Eticaret: Satışta Tsunami Etkisi ve Benimle Nefes Al kitaplarının yazarıdır.  Uluslararası Nefes Derneği, Transformal Nefes Vakfı ve Uluslararası Meditasyon Eğitmenleri Derneği üyesidir. Almanya’nın Mainz şehrinde eşi ve oğluyla birlikte yaşamaktadır.

- Etkinlik bileti bir çocuk ve bir ebeveyn için geçerlidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT