Nefes ve Meditasyon Buluşmaları

Tarihler: 14 Nisan 2021 Çarşamba ~ 14 Nisan 2021 Çarşamba 14 Nisan 2021 22:30

Yer: Online Etkinlikler

Ücret: Genel Giriş - 168.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Çeşitli Mekanlar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 14, 2021 ~ Nis 14, 2021
Hafta içi her akşam (ayda 20 buluşma) 22.30'da kadim nefes teknikleri pratiği, mindfulness meditasyonu, yoga salınımlar, bilinçli farkındalık konu anlatımı ile günün stresini atmak ve her akşam kendine öz bakım vermek isteyenlerle buluşuyoruz.

NELER ÖĞRENECEĞİM?

Kadim Nefes Teknikleri, Mindfulness Meditasyonları, Mindfulness Felsefesi, Yoga Salınımlar, NLP Uygulamaları

NE İŞE YARAR?
 Günün stresini azaltır
 Zihinsel, duygusal yorgunluğu giderir
 Uyumaya yardımcı olur
 Kendini olduğu gibi kabul etmene destek verir
 Fiziksel, zihinsel, duygusal sakinlik verir
 Anda kalma ve farkındalık kasını geliştirir
 Sabaha dinlenmiş, tazelenmiş uyanmana yardımcı olur.

Yoğun iş temposu, bitmeyen yapılacak işler listesi, üst üste gelen sorumluluklar, herkese yetme ve yetişme çabası seni de yoruyorsa akşam pratiklerimize katılma zamanın gelmiş olabilir. 

Farkındalık temelli nefes ve meditasyon pratiklerimizi haftada bir NLP uygulamaları ve haftada iki yoga salınımları destekliyor. 
Sinir sistemini güçlendirerek dayanıklılığımızı artıran nefes teknikleri ile günün stresini hafifletiyor, kendimizi sakin ve dingin bir alana alıyoruz. Farkındalık / Mindfulness egzersizleri ile kendimize güvenli, emniyetli bir alanda zorlayıcı duygu ve düşüncelerimizle nazik, açık, yargısız ve arkadaşça bir tutumla buluşma fırsatı sunuyoruz.

Hafta içi her akşam 50 dakikalık pratiklerle zihin – beden bağının yeniden kurulduğu, sinir sisteminin düzenlendiği, stresin azaldığı derin gevşeme ve rahatlama alanı açıyoruz. Son dönemde tahammül sınırın azaldı, enerjin düşmeye başladı, endişe ve kaygıların arttı ise aramıza katılmanın şimdi tam zamanı. 

Mart ayında coherent breathing (tutarlı nefes), resistant breathing ( dirençli nefes / ujjayi / muzaffer / okyanus nefesi) çalışmalarını, mindfulness felsefesine dair okumalar, mindfulness meditasyonları ve derin gevşeme – rahatlama sağlayan yoga salınımları seni bekliyor.

* Etkinlik 1 ay boyunca ( 15 Mart 2021 - 14 Nisan 2021 )  hafta içi her akşam 22:30-23:20 saatleri arasında gerçekleşecektir ve alınan bir bilet ile 1 ay boyunca katılım sağlanabiliyor olacak.* Oturumlar için ilgili link, şifre ve diğer detay ve yönergelerin size ulaştırılabilmesi için linkteki formun mutlaka doldurulması gerekmektedir. * Linkimiz: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf2M_MQNhGlAfprT4Ptodzx7AvWCSDf42FcDvUrz-oZCBwKfg/viewform* Etkinlik linki ve şifresinin size iletilebilmesi için biletinizi satın aldıktan sonra güncel e-posta ve cep telefonu numaranızı etkinlik açıklamalarında bulunan linke tıklayarak açılacak forma kaydedip göndermenizi rica ederiz.* Etkinlik, online - canlı olarak Rego Now Akademi ve eş zamanlı Zoom platformu üzerinden gerçekleştirilecektir.* Detaylı bilgi için : https://regonow.co/* Yayınları bilgisayar, tablet ya da telefonunuzdan izleyebilirsiniz.* Satınalma gerçekleştiğinde digital biletinizle ile beraber telegram özel grubuna giriş linki size ulaşacaktır. Bunun için IOS ve android cihanızdan telegram uygulamasını indirmenizi ve sizinle paylaşılan linki tıklayarak her akşam ers linkinin size ulaştırıldığı gruba girmenizi istiyoruz.* Belirtilen bilgilerin tüketici tarafından doğru olarak verilmemesi nedeniyle katılım linki ve şifresinin size iletilememesi ve buna bağlı olarak etkinliğe katılamamanız halinde Biletix'in veya organizasyon firmasının sorumluluğu bulunmamaktadır.* Tüketicinin elektrik, internet kesintisi veya kişisel sebeplerle etkinliğe zamanında katılamaması, bu sebeplerle eğitimin bir kısmını veya tamamını almaması organizasyon firmasının veya Biletix'in sorumluluğunda değildir. Bu tür durumlarda iade veya değişiklik hakkı sağlanmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT