Öpünce Geçmeyen Uflar

Tarihler: 07 Temmuz 2018 Cumartesi ~ 07 Temmuz 2018 Cumartesi 07 Temmuz 2018 11:00

Yer: Fenerbahçe Düşyeri Sahne

Ücret: İki Kişi - 295.00 TL Tek Kişi - 177.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 7, 2018 ~ Tem 7, 2018
Bebeklerde ve Çocuklarda “Öpünce Geçmeyen Uflar” için İlkyardım Eğitimi, Fenerbahçe Düşyeri Sahne'de!

Eğitimin Amacı:
Bebeklerin ve çocukların başına gelebilecek en ufak kaza bile doğal olarak ebeveynlerin kâbusudur. Ne yazık ki, böyle bir durumla karşı karşıyayken çaresiz kalmak, paniğe kapılıp geç tepki vermek, hatta istemeyerek yanlış bir şeyler yapmak mümkün olabilmektedir.

Ne kadar dikkatli ve bilinçli olursanız olun çocuğunuzun başına gelebilecek tüm kazalardan onu korumanız çok zor. Ancak kaza durumunda doğru ilkyardım uygulamalarını yapabilirseniz ciddi yaralanmaları ve hayati tehlikeleri önleyebilir, çocuğunuzun kolayca iyileşmesine yardımcı olabilirsiniz. Doğru şeyleri yapabilmek yalnızca bunları bilmek ile mümkün olduğuna göre, Öpünce Geçmeyen Uflar için hangi ilkyardım uygulamalarını yapabileceğinizi önceden biliyor olmak, böyle bir durumla karşı karşıya kaldığınızda kendinizden emin ve çabuk hareket edebilmenizi sağlar; ki bunlar, ilkyardım uygulamalarında hayati önem taşımaktadır.

Katılımcı Profili:
Anneler ve babalar, potansiyel anneler ve babalar, bebek ve çocuk bakıcıları, öğretmenler, bebekler ve çocuklarla baş başa kalan tüm yetişkinler.

Eğitim Sonunda Edineceğiniz Bilgi ve Beceriler:
Bebekleri ve çocukları kazalara karşı koruyabilme ve onlar için güvenli bir çevre oluşturma konusunda farkındalık kazanabilme,
Doğru bilinen yanlışlardan kurtularak yerlerine bilimsel doğruları koyabilme,
İlkyardımın temel uygulamalarını öğrenip, bunları doğru zamanda doğru şekilde uygulayabilme,
İnsan vücudunu tanıyarak yaşamsal bulguların kontrolünü yapıp izleyebilme,
Acil durumlar karşısında hayati tehlikenin ortadan kaldırılması, yaşamsal fonksiyonların sürdürülebilmesinin sağlanması, durumun kötüleşmesinin önlenmesi ve iyileşmenin kolaylaştırılması için gerekli olan ilkyardım bilgilerini öğrenme ve uygulama becerisi kazanabilme.

Deniz Karadeniz Kimdir?
Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümünden mezun oldu. Boğaziçi Üniversitesi’nde Yöneticiler için Pazarlama, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde Profesyonel İşletme Yönetimi eğitimleri aldı. ÇDD Yaratıcı Drama Liderlik, Sadri Alışık Kültür Merkezi ve Academy of Creative Training İngiltere’de Oyunculuk Programlarını tamamladı. Kurumsal iş yaşamı boyunca ilaç sektörünün öncü firmalarında satış ve pazarlama departmanlarında yönetici olarak çalıştı. Sağlık Bakanlığı onaylı İlkyardım Eğitmeni ve İş Güvenliği Uzmanı olan Deniz Karadeniz, ilkyardım eğitimlerinin yanı sıra yetişkinlere ve çocuklara özel yetkinlik gelişimi eğitimleri de vermektedir.

Eğitimde En İyiler tarafından ödüle layık görülen ”Öpünce Geçmeyen Uflar için İlkyardım” projesi ile annelere ve babalara çocukları acil bir durumla karşı karşıya kaldığında yapılması gereken doğru ilkyardım uygulamalarını aktarmaktadır. Eğitimlerinin yanı sıra dergi, internet, televizyon ve radyo gibi yazılı ve görsel mecralarda ilkyardım bilgilerini paylaşmaktadır.

- Etkinlikte numarasız oturma düzeni vardır.- Etkinlik 11:00 - 14:00 saatleri arasında gerçekleşecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT