İspanyol mutfağı denince akla ilk gelen lezzetlerden biri olan Paella, Valencia şehrine özgü bir pirinç yemeğidir. Bu yemek hazırlanırken; içerisine tavuk eti, tavşan eti ve deniz mahsulleri gibi ürünler eklenmektedir. Bizler, deniz mahsulleri ile bir Paella hazırlayacağız. Bu workshop’un işlem basamakları ve edinimleri aşağıdaki gibidir;
Deniz mahsülleri ayıklama ve temizleme teknikleri
Pirinç pişirme metotları
Pirinç demlendirme teknikleri
Deniz mahsüllerini ''steam'' pişirme tekniği
Sunum teknikleri
Etkinlik Kuralları:
-
Workshop öncesinde bilet kontrolü yapılmaktadır.
-
18 yaş ve üzeri katılımcıların kaydı alınmaktadır.
-
Workshop mutfağı 12 kişiliktir. Her istasyonda bir kişi çalışacak şekilde planlanmıştır.
-
Workshoplar tam donanımlı profesyonel aşçılık sınıfında gerçekleşmektedir.
- Yapılan ürünler için saklama kaplarınızı getirerek yanınızda götürebilirsiniz.
- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
-
CCA gerekli gördüğü ya da minimum katılımcı sayısına ulaşılmadığı takdirde, katılımcıların ödemiş olduğu etkinlik ücretini iade ederek organizasyonu iptal etmek hakkını saklı tutar.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.