Pınar Aygün ile Sanat için Yazmak

Tarihler: 21 Nisan 2018 Cumartesi ~ 21 Nisan 2018 Cumartesi 21 Nisan 2018 11:00

Yer: Açık Diyalog İstanbul

Ücret: - Tam 472.00 TL, Öğrenci 377.60 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 21, 2018 ~ Nis 21, 2018
Açık Diyalog İstanbul'da, Pınar Aygün tarafından yürütülecek 'Sanat için Yazmak' atölyesi başlıyor.

Pınar Aygün tarafından yürütülecek atölye çalışmasında, 'modern / çağdaş / güncel' kavramları irdelenecek, çağdaş sanat terminolojisi ve çevirinin getirdiği sorunlar tartışılacak, Türkiye'de sanat eleştirisi ve yazımı üzerinde durulacaktır. Nitelikli bir güncel sanat metni üretmek için gerekli hazırlık, araştırma yöntemleri, metodoloji ve kaynak kullanımı nasıl olmalı sorusuna odaklanılacaktır. Atölye çalışması sonunda katılımcılardan nitelikli bir güncel sanat metni (sergi, eleştiri, araştırma-inceleme, röportaj vb.) üretmeleri beklenmektedir.

Pinar Aygün
Pınar Aygün, İstanbul Bilgi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümü mezunudur. 2011 yılında Işık Üniversitesi Sanat Kuramları ve Eleştiri Yüksek Lisans Programı’nı tamamlamıştır. 2005 yılından beri İstanbul Bilgi Üniversitesi Türk Dili Birimi'nde "Türk Dili ve Edebiyatı" dersleri veren Aygün’ün, çeşitli kültür-sanat dergilerinde yazılarıyayımlanmıştır. "Sanat için Yazmak" ve “Güncel Sanat Okumaları” derslerini 2014’tenberi yürütmektedir.

*"Etkinlik yetişkinler içindir. Yer kısıtlı olduğu için kayıtların 20 Nisan'a kadar yapılması gereklidir.Yapılan başvuruların tarafımıza iletilmesi rica olunur."

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT