Kayra’ nın özel şarap çeşitleri ve bu şaraplara eşlik etmek üzere özenle hazırlanmış yaratıcı lezzetlerle MSA’ da buluşuyoruz.
Dünyaca ünlü şarap eksperi Oğul Türkkan eşliğinde dört farklı seçkin şarabın tadımını yapar ve şarabın duyularımız üzerindeki hassas dokunuşlarını hissederken, kendinizin hazırladığı atıştırmalıklarla yemeğin şarapla mükemmel uyumunu keşfedeceksiniz.
Oğul Türkkan Hakkında:
İngiltere’de Wine and Spirit Education Trust Advance Course, Londra’da Beer Academy Advance Course, ardından da Fransa’da Cordon Bleu ve Reims Üniversitesinin Lezzet, Gastronomi ve Masa Sanatları bölümünde Master yaptı.
Hürriyet ve Radikal gazeteleri, La Cucina İtaliana ve GQ gibi dergilerde yazarlık yaptı. Halen GQ ve dergisinde La Cucina İtaliana içecekler konusunda yazmaya devam etmektedir.
Yeme & İçme konularındaki faaliyetlerinden dolayı Fransa ve Şili devletleri tarafından madalya ile ödüllendirildi.
Kayra Vintage Boğazkere’ye eşlik edecek lezzetler:
Keçi peyniri ve maydanozlu quesadilla, avokado dip ile
3 peynirli pizza (mozzarella, ricotta & fontina peynirli).
Kayra Vintage Cabernet Sauvignon’a eşlik edecek lezzetler:
Mini kaselerde mini mozarella, çeri domates ve pestolu salata
Kızarmış İtalyan köy ekmeği bruschetta, ricotta ve köz kırmızı biber ile.
Kayra Vintage Barrel Fermented Chardonnay’e eşlik edecek lezzetler:
Gorgonzola soslu, roka salatası, armut ve çıtır bademle
Somon füme ve camembert’li kanepeler.
Adam Reisling Reserve’e eşlik edecek lezzetler:
Parmesan kaplı çıtır tavuklar
Dana jambon, salatalık ve köy peynirli kanepe.