Selen Sonar + Gölgeleri Aydınlatmak

Tarihler: 09 Mart 2018 Cuma ~ 09 Mart 2018 Cuma 09 Mart 2018 19:00

Yer: Joint Idea Kanyon

Ücret: - 150.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 9, 2018 ~ Mar 9, 2018
Selen Sonar ile Gölgeleri Aydınlatmak atölyesi,Joint Idea Kanyon'da sizlerle...

"Gölgesiz güneş yoktur, karanlıksız aydınlık olmadığı gibi. İyi ve kötüyü ayırt eden bir çizgi üzerinde yürüyen insan gibi insan,  siyahta beyaz,beyaz içerisinde siyah olduğunu bilir ve hisseder.

Points Of You®’nun Coaching Game, Punctum ve Faces kartları ile oynayacağımız bu koçluk oyunu, derinlik psikolojisinin kurucularından Carl Gustav Jung’un ortaya çıkardığı “Gölge” arketiplerimizle tanışmamıza yardımcı olacak. Kendi hakkımızdaki düşündüklerimizi ve diğer insanların bizim hakkımızdaki düşüncelerini, bize yansımalar üzerinden gösterecek. 

“Gölge sizin olmamayı tercih ettiğiniz kişidir” der Jung. Ancak Spinoza’da demiştir ki “Olamadığınız şey sizin olmanıza izin vermeyecektir.” Kendimizi bütün olarak kabul etmediğimiz sürece kendimiz olamayacağız. “Mış” gibi lerle geçen hayat yaşanmış da sayılmaz. 

Hayat, bütün olmamız için her an karşımıza gölgeleri çıkarır yansımalarla. Zorlar bizi. Kendimizi görürüz başkalarında, yargılar, rahatsız olur sebebini anlamayız. Ne zaman ki kabul ederiz gölgenin hediyesini, o zaman bütün oluruz, ve o zaman bu rahatsızlıklar son bulur. Sen değişirsin, çevren değişir, yaşamın değişir.

Siz  de Jung gibi” bütün olmayı iyi olmaya tercih edenlerdenseniz” bu oyunu kaçırmayın."

“Başkalarında bizi rahatsız eden her unsur kendimizi anlamamıza yardım eder” Jung
“Kişi, aydınlık figürler imgeleyerek değil, karanlığın bilincine vararak aydınlanabilir.” Jung

Selen Sonar
Selen Sonar, İstanbul Alman Lisesi ardından Boğaziçi Üniversitesi MIS Bölümü’nü bitirmiştir. 

Uzun yıllar HP’de Marka Müdürü olarak çalıştıktan sonra Sağlıklı Yaşam ve Beslenme alanlarına yönelmiş ve 2015’te Juice Up firmasını kurmuştur. 

IIN Sağlık Koçluğu sertifikası sahibidir. Points of You® sertifikalı eğitmeni olarak kişisel gelişim eğitimleri vermekte; yaşam ve sağlık koçluğu yapmaktadır. 

Sağlıklı yaşamda aktif bir hayatın önemini bilen Selen, aynı zamanda bale, zumba ve yoga eğitmenliği yapmaktadır.

- Etkinlik minimum 10 kişi ile gerçekleştirilecektir.- Öğrenci bileti alan katılımcıların, etkinlik girişinde öğrenci kartını ibraz etmeleri gerekmektedir.- Joint Idea Kanyon’a sinema katından asansörle "R" katına çıkarak ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT