Sevgililer Günü'ne Özel Çiçek - Çikolata Pop Up

Sevgililer Günü'ne Özel Çiçek - Çikolata Pop Up

Tarihler: 09 Şubat 2019 Cumartesi ~ 14 Şubat 2019 Perşembe

Yer: 42 MAslak

Adres: Ahi Evran Caddesi, No:6 Sarıyer İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 9, 2019 ~ Şub 14, 2019

Sevgililer Günü’nün en tatlı anlarını sevdiğiniz kişiyle birlikte geçireceğiniz özel bir etkinlik arıyorsanız 42 Maslak sizi 9-14 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek “Çiçek & Çikolata Pop Up” etkinliğine bekliyor.

Gastronomi, alışveriş, eğlence ve sanatın merkezi 42 Shopping Mall’da Sevgililer Günü’ne özel, 9-14 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek “Çiçek & Çikolata Pop Up” etkinliğine katılarak sevdiğiniz kişi için unutulmaz anlar yaratabilirsiniz.

Sevgililer Günü’nü mükemmel kılan unsurlardan biri “birlikte” gerçekleştirilen aktivitelerdir. Eğer siz de bu özel günün en tatlı anlarını sevdiğiniz kişiyle birlikte geçireceğiniz bir etkinlik arıyorsanız 42 Maslak sizi 9-14 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek “Çiçek & Çikolata Pop Up” etkinliğine davet ediyor. Hediyelik çiçek temalı aksesuarlar ve tasarım çikolatalar sizleri bekliyor.

9-10 Şubat tarihlerinde düzenlenecek çiçekten aksesuarlar ve çikolata atölyesi ile de hayatınızdaki en özel kişiye, kendi ellerinizle hazırladığınız hediyeleri sunabilirsiniz. Dilerseniz sevgilinize çiçeklerden taç yapın, isterseniz de çikolatalardan ismini büyük harflerle yazın.

SevgililerGünü2019

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT