Sevgililer Günü’ne Özel Çikolata Kursu

Sevgililer Günü’ne Özel Çikolata Kursu

Tarihler: 08 Şubat 2019 Cuma ~ 08 Şubat 2019 Cuma 19:00 - 22:00

Yer: Mövenpick Hotel Istanbul

Ücret: 170 TL

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 8, 2019 ~ Şub 8, 2019

Aşkınızı ifade etmenin en tatlı yolu...
Mövenpick Hotel Istanbul’un İtalyan Baş Aşçısı Giovanni Terracciano ve Pastane Şefi Feyzullah Aksoy, sevdiklerini kendi elleriyle hazırladıkları enfes çikolatalarla şımartıp, onlara Sevgililer Günü’nde romantik bir hediye vermek isteyenler için 8 Şubat 2019, Cuma günü 19.00 - 22.00 saatleri arasında çikolata kursu düzenliyor.

Skyline Club Lounge’ın ışıltılı şehir manzarasının eşlik edeceği, aşkın en tatlı tarifini keşfedeceğiniz çikolata kursunda; patlayan şekerli kalp şeklinde lolipop kek, Türk kahvesi ganajlı pralin çikolata, renkli şekerli pavlova pops ve Cantucci kurabiyenin yanı sıra Mövenpick frambuaz ve çilek sorbe ile sunulan çikolata ve mandalinalı volkano yapımı uygulamalı olarak öğretilecek.

İtalyan usulü pizza ve makarna ikramının da yapılacağı kursun sonunda katılımcılara, hazırladıkları leziz çikolatalar ve sertifikaları ile birlikte özel önlükleri hediye edilecek. Ev yapımı bir hediyenin sıcaklığını ve çikolatanın baştan çıkarıcı lezzetini bir araya getiren Sevgililer Günü çikolata kursuna katılım kişi başı KDV dahil 170 TL'dir.

Kayıt için 0212 319 29 29’u arayabilirsiniz. www.movenpick.com/istanbul

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT