Sous Vide etkinliği 7 Nisan'da Gastronometro'da gerçekleşecek.
Gıcır gıcır vakum poşetleri sıcacık sularda ne yapıyor? Sabit derecede pişirmenin en güzel hali sous-vide ile neler neler yapabileceğinizi ve nasıl fark yaratacağınızı keşfetmek için Gastronometro’ya gelin!
* Gastronometro, Türkiye’nin lider gastronomi platformudur. * Eğitmen şefler eşliğinde gerçekleşen atölyelerde mutfağınıza değer katma imkanı bulursunuz. * Türkiye’nin en ileri teknolojili, 14 istasyonlu workshop mutfağında pratik yaparsınız. * Menülere göre eşleştirilmiş içecek ikramlarının tadını çıkarırsınız. Sous Vide teknikler Sous vide Sabayon, Hollandaise ve Bearnaise sos yapımı Sous vide zeytinyağlı sebze ve meyve pişirme teknikleri Sous vide protein (et, balık, tavuk…) pişirme teknikleri Sous vide turşu yapımı
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.