Stratejik İş Modeli Tasarımı Worksh

Tarihler: 20 Ocak 2018 Cumartesi ~ 20 Ocak 2018 Cumartesi 20 Ocak 2018 10:00

Yer: Hanersman Yönetim

Ücret: - 100.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 20, 2018 ~ Oca 20, 2018

Stratejik İş Modeli Tasarımı Workshop

‘Tasarım ile üretilen ürünler ve süreçler, hayran olan müşteriler yaratır’

Tasarım odaklı düşünme, inovasyon fırsatları yakalamak, yeni ürün, hizmet süreçleri, iş modelleri  geliştirmek, mevcut süreçleri gözden geçirmek ve iyileştirmek, problemleri doğru sorular ile keşfetmek ve  çözmek için insan odaklı yaklaşımdan yola çıkan bir yöntemdir. 

Teknolojinin de etkisiyle farklı disiplinlerin birbiri ile sinerji yarattığı günümüzde empatiyi etkin bir şekilde kullanmak, tüketicilerin ihtiyaçlarına dair keşif ve öngörülerde bulunmak, farklılaştırılmış ürünlerin ve iş modellerinin ortaya çıkmasında olmazsa olmaz öneme sahiptir.

Katılım sertifikası dahildir.

Eğitimin Sağlayacağı Faydalar

Eğitim, Yeni İş Modeli Geliştirmede, İş Modeli Geliştirme Bileşenlerini Tasarım Odaklı Düşünme metodu ile  uygulamalı olarak ele alarak, katılımcılara hem  işletme fonksiyonlarına hem de gerçek hayatın birçok problemine değer yaratacak farklı bakış açıları kazandırmayı hedeflemektedir.

Kimler Katılabilir

Strateji, iş geliştirme, pazarlama, ürün geliştirme departmanlarında çalışan profesyonellere, kendi işini kurmak isteyen girişimcilere, küresel değişimleri yakından izlemek isteyen, şirketleri için inovasyon fırsatları arayan orta-üst düzey yöneticilere hitap etmektedir. 

Eğitimin İçeriği

Küresel Değişim Parametreleri ve İş Hayatına Etkileri
Vuca Dünyası, Sosyoekonomik  ve Kültürel Değişimler
Dijital Dönüşüm ve Dijitalleşmenin Etkileri
Yeni Nesil Teknolojiler (Yapay Zeka, Artırılmış/Sanal Gerçeklik, Bulut Bilişim,Nesnelerin İnterneti)  ve Farklı Sektörlerdeki Kullanım Alanları 
Tüketici Tercihlerinde  Yaşanan Değişimler
Ürün ve Hizmet Sunumunda Fark Yaratan Markalar ve Yöntemleri
İş Modeli ve Stratejisini Tanımlanması
İş Modeli Kanvası Bileşenleri ve İşlevleri
Empati ile Müşteri İçgörüsü Bulmak
Tasarım Odaklı Düşünme Prensipleri ve Aşamaları
Doğru Sorularla İhtiyaç Analizi
Müşteri Yolculuğu ve Paydaş Haritaları
Yaratıcı Fikir Geliştirme Teknikleri
İş Modeli Prototipi ve Hikayeleştirme

Eğitmen Hakkında

HANERSMAN Yönetim Danışmanlığı Araştırma ve Pazarlama Hizmetleri kurucusu Ecehan Ersöz, Karşıyaka İzmir doğumludur. 

Orta ve Lise eğitimini İzmir Buca Anadolu Lisesi’nde tamamladıktan sonra üniversite eğitimine İstanbul’da devam etmiştir. Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği lisans eğitimi sonrasında 2007 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Kontrol ve Otomasyon Yüksek Lisans Programı’nı tamamlamıştır. Yüksek lisans eğitimi sırasında yapay zeka, uzman sistemler, yapay sinir ağları, bulanık mantık konularında dersler almıştır. 

2012 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi MBA programını tamamlamıştır. Eğitim sırasında strateji, finans, pazarlama, tüketici davranışları, satış yönetimi, dağıtım kanalı yönetimi, marka yönetimi, operasyon yönetimi ve proje yönetimi konularında dersler almıştır.  Halen ITU’de İşletme Doktorası’na devam etmektedir. Profesyonel kariyerinde  Vitel, Vestel, Kale Kilit, Colgate Palmolive, Şişecam ve Adil Işık gibi firmalarda satış/pazarlama/marka yönetimi, pazar/tüketici araştırmaları, strateji geliştirme, mühendislik, kalite /süreç iyileştirme, proje yönetimi, konularında tecrübe kazanmıştır. 

Çalışma hayatının yanında farklı sivil toplum kuruluşlarında görev alan Ecehan Ersöz, GYİAD (Genç Yönetici ve İş Adamları Derneği), TUAD (Türkiye Araştırmacılar Derneği), KALDER (Kalite Derneği), TKYD (Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği), TBD (Türkiye Bilişim Derneği), TEID (Etik ve İtibar Derneği), YDD (Yönetim Danışmanları Derneği) ve JCI (Juniour Chamber International) üyesidir. 

Profesyonel iş hayatının yanında kişisel gelişime önem veren Ecehan Ersöz, yelken, fotoğrafçılık, yağlı boya tablo, film yapımı konuları ile ilgilenmekte aynı zamanda ürün tasarım çalışmalarında da bulunmaktadır.

*  Egitim, numarasız oturma duzenlidir.*  Egitim saatleri 10.00 - 17.30 arasındadir.*  PDF bilet satın alan müşterilerimizin biletlerinin çıktılarını   yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.*  Eğitim sonunda Katılım Sertifikası verilecektir.* Eğitmen, Ecehan Ersöz’dür.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT