Stres Panzehiri

Tarihler: 25 Mart 2021 Perşembe ~ 25 Mart 2021 Perşembe 25 Mart 2021 11:00

Yer: Online Etkinlikler

Ücret: Genel Giriş - 56.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Çeşitli Mekanlar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 25, 2021 ~ Mar 25, 2021
Duygu ve düşüncelerimizin yoruculuğuna bir ara vererek, kendimizi sakinleştirme fırsatı buluyoruz. Birlikte çalıştığımız iki nefes tekniği ve nefes farkındalığı meditasyonu ile sinir sistemimize, beynimize, bedenimize ve ruhumuza bakım veriyoruz.

NELER ÖĞRENECEĞİM?

Günün yoğunluğunu ve yorgunluğunu hafifleten 
Sakinleştiren, kaygı, endişe ve korkuları azaltan
Farkındalığı yükselten 
Sinir sistemini dengeleyen, vagus ventral vagalı uyaran
Kalp Ritmi Değişkenliğini sağlayan
Homeostazı sağlayan

Kadim nefes tekniklerini ve nefes farkındalığı meditasyonunu deneyimleyerek öğreniyoruz.

NE İŞE YARAR?
Stresi azaltır
Duygu kontrolü sağlar
Odaklanmayı artırır, konsantrasyon sağlar, dikkati toplar
Tazeler
Gün ortası dinlendirir
Yorucu duygu ve düşüncelerden arındırır
Dürtüsel ve tepkisel davranışları yönetmeni kolaylaştırır

4-7-8 NEFES TEKNİĞİ
İki ay düzenli uygulandığında anksiyeteye panzehir etkisi yapar,
Sinir sistemini öfkeli olduğunuzda dengeler,
Zihni sakinleştirir, dinginleştirir,
Uykusuzluğa iyi gelir,
Abur cubur yeme isteğinizi söndürür, zayıflama programlarına destek olur,
Korku esnasında soğukkanlı olmanızı sağlar,
Kan basıncını düşürür, fiziksel hareketliliği artırır, canlandırır

DÖNÜŞÜMLÜ BURUN NEFESİ (NADİ SHODHANA)
Farkındalığı yükseltir. 
Sinirleri yatıştırır, sakinleştirir, stres yönetimi için en uygun egzersizlerden biridir.
Kin, öfke, nefret, acı, korku gibi güçlü duyguların sakinleşmesine ve bu duygulara dair enerjinin bedenden atılmasını sağlar.
Astım hastaları için şifadır.
Öksürüğe iyi gelir.
Genel olarak bu teknik yükselen dürtüleri sakinleştiren bir etkiye sahiptir. Beynin iki lobunu sıralı aktif ederek beynin bütününde uyum ahenk yaratılmasını destekler. 
Yemek yeme krizini yatıştırır.

NEFES FARKINDALIĞI MEDİTASYONU
"Nefes teknikleri ile sakinleşen sinir sistemimiz ile an farkındalığına alan açtığımız 15 dakikalık beş aşamadan oluşan nefes farkındalığı çalışıyoruz. Duyularımıza, duygularımıza, düşüncelerimize ve bedensel duyumlarımıza Nazik, Açık, Yargısız, Arkadaşça bir tutumla yaklaşabilme kasımızı dönüştürüyoruz.

Gün içinde yaşadıklarımızın yanı sıra kendimize, hayata, ilişkilerimize ve yaşanmışlıklarımıza dair düşüncelerimizin, duygularımızın yarattığı stres oluşturan kalıplara mesafeli durmayı, kendimizi korumayı öğreniyoruz.

Vagus sinirinin ventral dorsalını aktive ederek endişe, kaygı, anksiyete, depresyon panik atak gibi semptonlarını hafiflemesini, kişinin kendini güvende, emniyette, huzurlu ve an içinde güzellikleri, iyilikleri görebilme potansiyelini artıran teknikleri deneyimleyeceğiz. Sakinleşmiş, dingin, berrak ve yaratıcı bir zihin ile günün geri kalanı için enerji toplayacağız."

* Eğitim süresi 1 saattir.* Oturumlar için ilgili link, şifre ve diğer detay ve yönergelerin size ulaştırılabilmesi için linkteki formun mutlaka doldurulması gerekmektedir. * Linkimiz: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf2M_MQNhGlAfprT4Ptodzx7AvWCSDf42FcDvUrz-oZCBwKfg/viewform* Etkinlik linki ve şifresinin size iletilebilmesi için biletinizi satın aldıktan sonra güncel e-posta ve cep telefonu numaranızı etkinlik açıklamalarında bulunan linke tıklayarak açılacak forma kaydedip göndermenizi rica ederiz.* Etkinlik, online - canlı olarak Rego Now Akademi ve eş zamanlı Zoom platformu üzerinden gerçekleştirilecektir.* Detaylı bilgi için : https://regonow.co/* Yayınları bilgisayar, tablet ya da telefonunuzdan izleyebilirsiniz.* Satınalma gerçekleştiğinde digital biletinizle ile beraber telegram özel grubuna giriş linki size ulaşacaktır. Bunun için IOS ve android cihanızdan telegram uygulamasını indirmenizi ve sizinle paylaşılan linki tıklayarak her akşam ers linkinin size ulaştırıldığı gruba girmenizi istiyoruz.* Belirtilen bilgilerin tüketici tarafından doğru olarak verilmemesi nedeniyle katılım linki ve şifresinin size iletilememesi ve buna bağlı olarak etkinliğe katılamamanız halinde Biletix'in veya organizasyon firmasının sorumluluğu bulunmamaktadır.* Tüketicinin elektrik, internet kesintisi veya kişisel sebeplerle etkinliğe zamanında katılamaması, bu sebeplerle eğitimin bir kısmını veya tamamını almaması organizasyon firmasının veya Biletix'in sorumluluğunda değildir. Bu tür durumlarda iade veya değişiklik hakkı sağlanmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT