Sushi Alaturka workshop etkinliği Bahçeşehir Üniversitesi'nde gerçekleşecek.
Japonya, Dünya’nın eşsiz mutfaklarından birine sahiptir ve onu taçlandıran muhteşem bir simgeleri vardır; Suşi… Suşi hemen hemen her yerde aynı çeşitlerle yapılan nefis bir yemektir. Alaturka kısmı ise, suşinin Türk mezeleriyle buluştuğu noktada doğmuştur. Mezeler sayesinde suşi, bilinen formlardan çok başka ve çok çeşitli hale gelmiştir. Bu eğitim sizi daha önce tatmadığınız lezzetlerle buluştururken, klasik suşinin de nasıl yapıldığını öğretmeyi amaçlar.
Pirinç hazırlama, meze hazırlama, balık hazırlama, Nori nedir?, Roll nedir?, Nasıl roll yaparız?, Sushi sunumu nasıl olmalı?
- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.- Etkinlikler Bahçeşehir Üniversitesi Mutfak Sanatları Merkezi içerisindeki profesyonel mutfaklarda yapılmaktadır.-Bahçeşehir Üniversitesi, istediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Biletler tek kişiliktir. - İstasyonlarda iki kişi çalışılmaktadır.- Etkinlik sırasında katılımcılar tarafından fotoğraf ve video çekilebilirler.- Etkinlik günü biletinizi yanınızda getirmeniz gerekmektedir.- Etkinlik sırasında Bahçeşehir Üniversitesi Mutfak Sanatları tarafından web sitesinde ve sosyal medyalar da dahil olmak üzere tüm iletişimlerinde kullanılmak üzere fotoğraf ve video çekimi yapılabilir. Bileti satın alan katılımcı bu koşulu kabul etmiş sayılır.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.