Sevgililer Gününe özel hatırlarınızda kalacak bir aktivite: İsviçre Lezzetleri Atölyesi Şömine ateşi, İsviçre tatları, ve sıcak bir kadeh içecek eşliğinde bu Sevgililer Günü’nden önce romantik ve leziz bir workshopa katılmaya ne dersiniz?
Yemek tariflerinize yenilerini eklemek için müthiş bir seçenek: İsviçre lezzetleri... Yeşillikler içindeki orijinal bir dağ evi olan 120 yıllık Chalet Restoran’da şömine ateşinin sıcak atmosferinde, samimi ve masalsı bir kış günü geçirmek ve leziz yemekler pişirmek için buluşuyoruz.
Geleneksel İsviçre tariflerinden sıcak şarap ile başlayarak “Raclette & Roesti” (rösti patates üzerinde eritilmiş dağ peynirleri, turşu), üç çeşit İsviçre peyniri ile yapılan “Peynir Fondue” ve bunlara eşlik edecek “Mont Blanc”(kestane, beze ve bademli sable ve tuzlu karamel sos) ile tamamlayacağız. Atölye sırasında sıcak şarabınızı yudumlayacak, yemek yaparken keyifli ve eğlenceli vakit geçireceğiz.
Şef Ali Ronay önderliğinde deneyimli şeflerimizle gerçekleşecek bu atölyede İsviçre lezzetlerimizin hangi malzemeler ile hazırlandığı ve İstanbul’da nerelerde bulunabileceği bilgileri de paylaşılacaktır. Atölye sonunda tüm katılımcılara Ali Ronay imzalı sertifikaları takdim edilecektir.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.