Tavada pişirme teknikleri ile ilgili akla gelen tüm soruların cevabını, d.ream Akademi mutfağında gerçekleşecek olan "Tavada Pişirme Teknikleri" atölyesinde bulabilirsiniz.
"Tavada pişirme teknikleri ile ilgili akla gelen pek çok soru var; hangi tavayı seçmeli, tava önceden ısıtılmalı mı, tavaya yağ ne zaman konmalı?
İşte tüm bu soruların yanıtlarını arayanları düşündük ve farklı et çeşitlerini farklı tarifler ve soslarla buluşturarak, tavada pişirme yöntemlerinin püf noktalarını detaylarıyla öğrenebileceğiniz atölyemizi hazırladık."
Tavuk Piccata, Orman Mantarları ile, Steak au Poivre (Pepper Steak), Konyak Sos ile, Levrek Meunier, Sote Ispanak ile
19.00-22.30
- 24 kişi kapasiteli amatör eğitim mutfağında 2'şerli gruplar halinde çalışan katılımcıların menüler kapsamında ihtiyaç duydukları tüm reçete ürünleri yanısıra, önlük, bone, eldiven ve paketleme malzemeleri de d.ream Akademi tarafından sunuluyor.- Tüm eğitimler sırasında menülerle eşleştirilen süpriz içecekler veya atıştırmalıklar ikram ediliyor.- Kurulu ses ve kamera sistemi ile birlikte şef istasyonundaki çalışmaları ekranlardan izleme olanağı sağlanan teknik altyapı, mutfak içerisinde yer alan masa ve oturma düzeni ve şık tasarım ile katılımcılar için oldukça keyifli deneyimler yaşatılıyor.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.