TEDxOzyeginUniversity

Tarihler: 14 Nisan 2018 Cumartesi ~ 14 Nisan 2018 Cumartesi 14 Nisan 2018 10:00

Yer: Reşat Aytaç Oditoryumu Özyeğin Üniversitesi

Ücret: - 56.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 14, 2018 ~ Nis 14, 2018
TEDxOzyeginUniversity, 14 Nisan'da Reşat Aytaç Oditoryumu Özyeğin Ünivesitesi'nde...

KONUŞMACILAR

-Erdem Aksakal
-Nasuh Mahruki
-Pelin Baykan
-Bestami Köse
-Prof. Dr. Mehmet Arık
-Sami Bugay
-Ercan Altuğ Yılmaz
-Ahmet Baran
-Rüzgar Mira Okan
-Zeynep Tümertekin
-Merve Özkaynak

Neden yerimizde sayalım?
Doğduğumuz günden beri hayatla birlikte biz de ilerleriz. Kim doğduğu günkü gibi kalmıştır bu hayatta? Her yaşayan bir ilerisi için yaşamamış mıdır? Kim ister dünyanın ilk günkü gibi kalmasını? Kim der 'dünya hiç değişmeseydi daha güzel olurdu'?  Kimse 'keşke birileri harekete geçseydi' demez miydi? 

İyi kilerin keşkelerini geçsin bu hayatta. Çünkü zamanı geri çevirmek için saatin yelkovanı ile oynamak fayda sağlamaz." demiş Amerikalı yazar Adam Fawer. Yelkovan en başa dönse ve asla hareket etmese saatin ne anlamı kalır?  Geçen her dakika anlamlı olmalı ve hayata karşı farklı bir bakış açısı kazandırmalı ki kendini değerli hissetsin insan. Boşa geçen zamanın dünyaya faydası var mıdır zararından başka? O yelkovan iyi ki ilerlemiş, iyi ki ateş bulunmuş, tekerlek icat edilmiş... Kim iyi ki demez bu gelişmelere, kim keşke yerimizde saysaydık der harekete geçtikçe kolaylaşan hayatın keyfine varınca?

İşte bu yüzden, insan "başlamak" eyleminin öneminin farkına varmalı. Sen başladığın sürece seni destekleyenler, doğruya yöneltenler, sana hatalarını gösterenler, başka kapılar açanlar hep olacak, hep karşına çıkacak! Sen yeter ki HAREKETE GEÇ. 

Kim bilebilir ilerde senin de bu sahnede olmayacağını, binlerce insana sesini duyurmayacağını? Haydi, katıl bize! İyi kilerinin sayısını hep beraber arttıralım.

Ve karşınızda SEN!
TEDxOzyegin University çatısı altında üçüncü senemizde “TAKE ACTION/HAREKETE GEÇ” teması ile karşınızdayız.  14 Nisan 2018 Cumartesi günü HAREKETE GEÇMEYE hazır mısınız?

Program

09.00-10.00 Kayıt
10.00-10.15 Açılış
10.15-11.15 Oturum 1
11.15-11.35 Ara
11.35-12.55 Oturum 2
12.55-14.00 Öğle Arası
14.00-14.40 Oturum 3
14.40-14.55 Ara
14.55-15.35 Oturum 4
15.35-15.55 Kapanış

- Program ve konuşmacı listesinin son hali çok yakında açıklanacaktır.- Etkinlikte katılımcılara katılım sertifikası verilecektir. - TEDxOzyeginUniversity etkinliğin içeriğinde değişiklik yapma ya da etkinliğin tarihini değiştirme ya da etkinliği tamamen iptal etme hakkı saklıdır.- Etkinliğe katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı etkinlik organizasyonuna ait olup katılımcı, etkinliğe katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir.- Program ve Konuşmacı listesi nihai değildir, değişiklik gösterebilir.- Etkinlik günü Özyeğin Üniversitesine ulaşım servisi detayları yakında güncellenecektir. Katılımcıların mail adreslerine gönderilecektir.- Etkinlik günü servis hizmetinden yararlanmak isteyen müşterilerimizin 10 Nisan Salı 2018 saat 09:00'a kadar bilet satın alması zorunludur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT