Telefon Bağımlılığını Mindfulness

Tarihler: 17 Şubat 2018 Cumartesi ~ 17 Şubat 2018 Cumartesi 17 Şubat 2018 13:00

Yer: Impact Hub İstanbul

Ücret: Özel İndirimli Biletler kapasite ile sınırlıdır.Genel Satış Fiyatı : 129.00 TL Özel İndirim - 75.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 17, 2018 ~ Şub 17, 2018
"Telefon Bağımlılığını Mindfulness ile nasıl önleriz?" etkinliği Impact Hub İstanbul'da!

Oğlunuz video oyununu kapatamıyor mu? Kızınız Instagram'daki "like"ları takıntı mı yapıyor. Ya da bazı akşamlar, pili bitene kadar telefonu elinizden bırakamıyor musunuz? Siz ya da aile fertleriniz teknoloji bağımlısı olabilirsiniz ve tüm hata sizde olmayabilir.

Tıpkı dondurmada bulunan yüksek oktanlı şeker ve patates ciplerindeki dayanılmaz tatlandırıcılar gibi, sosyal medya, video oyunları, uygulamalar ve diğer dijital ürünlerdeki çoğu içerik, siz elinizden bırakamayın diye özenle tasarlanıyor. Ve dikkatimize attıkları çeldiricilerle kolayca bağımlılık yapabiliyor.

Bu program teknoloji bağımlılığını azaltmak ve ekran bağımlığının dramatik şekilde düşürdüğü hayat kalitesini artırmak isteyen herkes içindir. Programın ilk bölümü, teknolojinin bağımlılık yaratmak için kullandığı yöntemlere odaklanarak, bağımlılığın nasıl oluştuğuna dair anlayışımızı derinleştirir. İkinci bölümse, bu bağımlılığı kırmak için kullanacağımız stratejiler ve hayat kalitemizi yükseltmek için uygulayabileceğimiz mindfulness bazlı teknikleri öğretir. Bu programa katılanlar, teknolojiye yeni bir perspektiften bakarak, onunla kurdukları ilişkiyi daha bilinçli ve sağlıklı bir temel üstüne inşa ederler.

Eğitmenler
Ercan Altuğ Yılmaz - Oyunlaştırma Uzmanı - Gamewheel Türkiye

Matematik Mühendisliğinden mezun olduktan sonra Netron ve BilgeAdam’da Tasarım ve Yazılım konularında eğitmenlik ve danışmanlık yaptı. Turkcell Akademi ve Turkcell Dijital Kanallar bünyesinde 5 sene süreyle 9 ülkede 20.000 çalışanlık bir ekosistemde eğitim platformlarını yönetti.

Bu süreçte oyun tabanlı ve oyunlaştırılmış birçok ödüllü eğitim projesini hayata geçirdi.Amerikan şirketi olan Yum! Brands (KFC,Pizza Hut,TacoBell..) firmasında Türkiye Dijital Eğitimler sorumlusu olarak danışmanlık verdi. Şu anda aktif olarak dijital eğitim sistemleri,oyun,oyunlaştırma,sanal gerçeklik ve artırılmış gerçeklik gibi konularda eğitimler, seminerler ve danışmanlık yapmakta...

İlk Türkçe Oyunlaştırma kitabının yazarıdır. GamFed Uluslararası Oyunlaştırma Federasyonu Türkiye temsilcisi ve GWC16 Gamification World Congress- Dünya Oyunlaştırma Konferansında sunum yapan ilk ve tek Türk’tür.

Erhan Ali Yılmaz
Mindfulness Academy kurucusu ve Mindfulness Eğitimeni

Erhan Ali Yılmaz 2004 yılından bu yana Miami, Riga, Kiev, İstanbul ve Stockholm gibi şehirlerde McCann ve DDB gibi dünyanın en iyi reklam ajanslarında creative director olarak çalıştı. Bu süre zarfında bir yandan Diesel, Starbucks, Nokia, Vodafone, Audi ve Nivea gibi markalarla global projelerde yer aldı, diğer yandan da uluslararası pek çok üniversite ve konferansa eğitimci ve keynote speaker olarak katıldı.

2011 yılında nörobilime olan merakı onu Mindfulness kavramıyla tanıştırdı. Bu tanışmanın ardından uygulamaya başladığı Mindfulness tekniklerinin zihinsel ve bedensel performansındaki dramatik etkileri bu konuya tüm dikkatini yöneltmesini sağladı.Takip eden aylarda Mindfulness teknikniğinin insan hayatındaki kullanım alanlarının zenginliği ve kolektif bilince yapabileceği pozitif etkilerinin sıradışı potansiyeli onu çok heyecanlandırdı.

Sonrasında Mindfulness tekniğini her yaştan insanla buluşturup, onların zihinlerini daha sağlıklı ve verimli kullanabilmesine yardım edebilmek hayattaki amacı ve tutkusu halini aldı. Bu amaçla 2015 yılında Mindful Academy’i kuran Erhan, 2016 yılından bugüne Türkiye’de ve uluslararası alanda 1000’i kurumsal yönetici olmak üzere 5.000 üzerinde kişiyi Mindfulness kavramıyla tanıştırdı.

Erhan Ali Yılmaz bugün Mindful Academy’de mindfulness eğitim programlarını tasarlıyor ve yurt içi ve yurtdışında mindfulness temalı seminerler vermeye devam ediyor.

- Etkinlik 13:00 – 16:00 saatleri arasında gerçekleşecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT