"Thechef4u Et Atölyesi" workshopunda yerinizi alın.
Hangi et nasıl hazırlanır, nasıl pişirilir nasıl servis edilir? Et ile birlikte servis edilebilecek ürünler nelerdir nasıl hazırlanılır? Tüm bu soruların cevapları bu atölyede.
Derin denizlerin iyot kokusu yüksek meraların çimen kokusuyla birleşti ve bu iki lezzetin harika ortaklığı ortaya çıkıyor! İki özel ana yemek öğreneceğiniz bu atölyede misafirleriniz için çok şık ve lezzetli bir seçenek olan bu menü sizleri bekliyor!
1. Pont Neuf Patates, Bezelye Püresi, Izgara Antrikot 2. Surf and Turf, Dauphinoise Patates, Kuşkonmaz
Ücrete dahil hizmetler: Günlük 2.5 saatlik uygulamalı atölye çalışmasında (30 dk. ara ile birlikte), hazırlayacağınız tariflerde kullanılan tüm malzemeler, tariflerin yer aldığı broşür, tarafımızdan sağlanacaktır. Kursu tamamladığınızda, ders boyunca hazırladığınız tüm lezzetleri yanınızda götürüp, sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Kursa katılım için hiçbir tecrübe veya yemek pişirme bilgisi gerekmemektedir.
- Biletinizi yazdırmayı unutmayınız.- 12 yaşından büyükler bu kursa kabul edilmektedir.- Kurslar maksimum 10 kişiliktir.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.