Theta Healing

Tarihler: 30 Nisan 2016 Cumartesi ~ 30 Nisan 2016 Cumartesi 30 Nisan 2016 10:00

Yer: Merakettiklerin

Ücret: 1. Kategori - 1395.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 30, 2016 ~ Nis 30, 2016
Theta Healing uygulaması ile hayatınıza ve düşüncelerinize yön verin.

30 Nisan 2016 Cumartesi
: 10:00 - 18:01
1 Mayıs 2016 Pazar: 10:30-18:30 
2 Mayıs 2016 Pazartesi: 18:30 -21:00

Theta Healing® yaşamınızı mucizevi şekilde değiştirebileceğiniz bir yöntemdir. Bilinçaltımızdaki kalıplar ve düşünce şeklimiz, yaşamımızı biçimlendirir. Değiştirmek istediğiniz her ne varsa, kendi üzerimizde çalışarak, kendimizi değiştirerek ve bilinçaltımızda temizlikler yaparak gerçekleştirilebilir. Theta Healing® bizim mevcut düşünce ve davranışlarımızı, biliçaltımızdaki negatif kalıpları değiştirerek yanilememize yardım eder. Theta Healing® yöntemi ile değişimler hemen gerçekleşir ve bilimsel bir yöntem olan kas testleri ile teyit edilir. Eğer çok kolay ve kalıcı bir şekilde bilinçaltı kalıplarınızı değiştirmek ve yaşadığınız zorluklardan kurtulmak istiyorsanız; 30 Nisan'da Theta Healing® seminerimize bekliyoruz.

İnançlarımızı, yaşamımızı şekillendiren ve seçimler yapmamızı sağlayan, özellikle (kök inanç) çekirdek inançlarımızı, tespit etmeyi ve değiştirmeyi öğrenerek; yaşamımızı oluşturan deneyimlerimizi değiştiririz. Bu eğitimden sonra uygulayıcı - terapist olabilir hem kendinize hem de diğerlerine faydalı olabilirsiniz. Yaşamımızda sevginin, bolluk bereketin, iyiliğin, güzelliğin, huzurun, sağlığın var olmasını engelleyen blokajları tespit edip ortadan kaldırmanın anahtarını bu eğitimde bulacaksınız. Stres yönetmek ve elimine etmek, iş hayatında başarıya ulaşmak, depresyon benzeri yorgun zihin durumundan kurtulmak, ruh eşinizi bulmak, doyumlu ve sevgi dolu ilişkiler kurmak için gereken yöntemlere sahip olacağınız eğitimlerdir Theta Healing eğitimleri ...

Bilim adamları E.E.G ile yapmış oldukları deneylerde mutluluk ve huzurun bu dalga boyunda deneyimlendiğini tesbit etmişlerdir. Bu dalga boyunda iken kolayca bilinçaltı ile bağlantıya geçebilir. Aynı zamanda evrendeki temel yaşam enerjisi ile bağlantıda oluruz.

Program İçeriği; 
Teta şifası nasıl oluştu 
Kelimelerin ve düşüncelerin gücü
Hücresel iletişim
Elektromanyetik alan 
Özgür irade ve birlikte yaratım 
Sezgisel yetenekler 
Okuma
Müşteri ile okuma 
Şifanın kuralları 
Şifa tekniği 
Hücre hücrelerle konuşur 
Grup şifaları 
Grup şifası alıştırması 
Neden kişiler iyileşmezler 
İnanç çalışması 
Duygular ve sağlık 
İnançlar ve onları nasıl değiştirebiliriz
Hisler için programlar 
Anahtar inançlar- kazma 
Yardımcı melekler 
Ruh arkadaşları 
Ruh eşi
Ruh parçacıkları 
Yaratmak gelecek okumaları ve daha fazlası...

Ön Şartlar: Herkes katılabilir.

Seminer ile Verilenler: Vianna’nın Theta Healing®kitabı ve seminer kitabı

Basic DNA ThetaHealing® tekniğini tanıtır ve her bir katılımcıda DNA’nın 12 ipliğinin aktive olmasına odaklanır. Kronos, veya gençlik ve canlılık kromozomu aktive edilir, telomerler yaşlanma sürecini geriye çevirmek için güçlendirilir ve öğrenciler yaratıcının koşulsuz sevgi enerjisine açılımı deneyimlerler. Bu seminerin kalbi kendi kendimize edinmiş olduğumuz veya dışarıdan empoze edilmiş olan öz, genetik, geçmiş ve ruhsal inançlar olarak yerlerinde tutulan yaşam kalıplarınızı değiştirmek için verilen tekniklerin uygulamasıdır.

Öğrenci kendi inançlarını belirlemeyi ve bunun yanında sınıftaki diğer kişiler için inançlarını çıkartmayı öğrenir. Bu uygulama geleneksel psikoterapinin inanç sistemlerini ortaya çıkartmak için seneler sürebilen sürecini çabuk bir şekilde belirleyerek, bedene sınırlayıcı inançlarını veya hislerini olumlularla nasıl yerine oyacağını gösterir. Bedende özellikle genetik değişimler yapılırken güven konuları vurgulanır. Diğer konular ve alıştırmalar, rehber ve rehber melekler, yaratım yasaları, gelecek okumaları, seratonin ve noradrenalin seviyelerinin dengelenmesi, ağır metallerin ve radyasyonun çekilmesi, ruh arkadaşları, kararsız ruhlar ve implantasyonlar, yedi varoluş seviyeleri ve birçok durumu, hastalığı şifalandırmak için protokoller üzerinde yaratıcı ile çalışılırken ayırt etmeyi içerir. Seminerin sonunda, öğrenci uygulayıcı olmak için hazırdır.

Tüm seminerler THINK® tarafından sertifikalandırılır.

Begüm Karace
2011 yılında İyilik Kişisel gelişim Eğitim ve Danışmanlık Merkezi'ni kurarak, aldığı eğitimleri, bilgi ve tecrübelerini paylaşmaya başladı. Reiki master eğitmen, yaşam koçu, nefes teknikleri eğitmeni, Theta Healing® master eğitmen ve pek çok şifacılık tekniği uygulayıcısıdır....

- Etkinlik günü biletinizi yanınızda bulundurunuz.- Satın alınan biletlerin iptal, iade veya değişikliği yapılmamaktadır.- Numarasız oturma düzeni vardır.- Etkinlik 30.04.2016 – 02.05.2016 tarihleri arasında 10:00 – 18:00 // 10:30-18:30 // 18:30-21:00 saatlerinde gerçekleşecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT