Türk Mezeleri workshop etkinliği, Gastronometro'da gerçekleşecek.
Bu atölye ana yemeklerini soğutur! Sofraların alamet-i farikası mezelerle, Gastronometro mutfaklarında “Türk Mezeleri” atölyesini açıyoruz, açıyoruz, açtık!
Bayramiç Elmalı Çerkez Ahtapot Bal ve Kişniş Aromalı Karides Dinamit Marine Levrek; Deniz Börülcesi Eşliğinde Pastırma Turşusu; Kornişon Salatası ile Paylaşım Mezeleri
18:00 – 22:00
- Gastronometro, Türkiye’nin lider gastronomi platformudur.- Etkinliklerde 18 yaş sınırı vardır. - Eğitmen şefler eşliğinde gerçekleşen atölyelerde mutfağınıza değer katma imkanı bulursunuz.- Türkiye’nin en ileri teknolojili, 14 istasyonlu workshop mutfağında size ayrılmış istasyonunuzda pratik yaparsınız.- Menülere göre eşleştirilmiş içecek ikramlarının tadını çıkarırsınız.- Gastronometro tarihleri ve bilgileri değiştirme hakkını saklı tutar.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.