Üç Cast Yönetmeninden Avrupa Sineması`nın Kapılarını Açacak Atölye

Tarihler: 13 Nisan 2010 Salı ~ 13 Nisan 2010 Salı 13 Nisan Saat: 10.30-16.30

Yer: Salon İKSV

Ücret: Ücretsizdir.

Adres: Sadi Konuralp Caddesi No: 5 Şişhane Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 334 07 52

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 13, 2010 ~ Nis 13, 2010

29. Uluslararası İstanbul Film Festivali çerçevesinde; oyuncu seçmeleri üzerine, dünyaca ünlü birçok filme imza atan başarılı “Cast Yönetmenleri” Beatrice Kreuger, Debbie McWilliams ve Harika Uygur tarafından yürütülecek bir atölye çalışması düzenleniyor!

Avrupa sinemasının tanıtım ve pazarlamasını gerçekleştiren kuruluşların uluslararası tek iletişim ağı European Film Promotion’ın (EFP), Uluslararası İstanbul Film Festivali bünyesinde düzenlenen “Bridges Europe – Turkey” programı kapsamında ücretsiz olarak gerçekleştirilecek atölye çalışmasında; Beatrice Kreuger ve Debbie McWilliams, tüm gün katılımcıların sorularını yanıtlayacak ve kendi “cast” çalışmalarından örnekler sergileyecekler.

İki başarılı cast yönetmeni atölye çalışmasında; oyuncuların Avrupa filmlerinde rol almalarının, oyuncu ajanslarının Avrupalı cast yönetmenleri ile iletişim içinde olmanın ve cast yönetmenlerinin Avrupalı oyunculara ulaşabilme yollarını anlatacaklar. Gelişen Türk sineması adına büyük önem taşıyan bu atölye çalışmasında; ajanslar ve oyuncuların, Avrupa sinemasının bu büyük oyuncu havuzuna dahil olmanın, yapımcı ve yönetmenler de bu havuzdan faydalanmanın yollarını öğrenecekler.

Türkiye sinemasının önemli yönetmen, oyuncu ve yapımcıların katılımıyla gerçekleşecek atölyede, James Bond serisinin “Casino Royal” adlı filminden bir deneme çekimi (audition) ve e-Talenta (European Actors and Artists Connection – Avrupalı Oyuncular ve Sanatçılar Birliği) hakkında bir sunum da yapılacak. Üç oturum olarak gerçekleştirilecek atölye çalışmasında, İngilizceden anında çeviri yapılacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT