United Colors of Benetton ile Rengarenk 23 Nisan Şenliği

United Colors of Benetton ile Rengarenk 23 Nisan Şenliği

Tarihler: 23 Nisan 2019 Salı ~ 23 Nisan 2019 Salı

Yer: Yapı Kredi Bomontiada

Ücret: Ücretsiz

Adres: Merkez Mah. Silahşör Cad. Birahane Sok. Tarihi Bomonti Bira Fabrikası No:1 Şişli İstanbul

Telefon: (0212) 296 29 29

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 23, 2019 ~ Nis 23, 2019

Yapı Kredi bomontiada, United Colors of Benetton ana sponsorluğunda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor. Saat 12.00-18.00 arasında ahşap boyamadan, Vadaa moda atölyesine, masal saatinden, keçe şapka yapımına ve sosyal müzik atölyesine farklı yaş gruplarına hitap eden etkinliklerin yanı sıra, avluda konser ve İstanbul Lindy Hoppers ile dans atölyeleri de düzenlenecek.

Vadaa ile ünlü tasarımcılar çocuklarla buluşuyor
Yapı Kredi bomontiada’da gerçekleştirilecek bu özel günde Yapı Kredi de birbirinden farklı, eğitici ve eğlenceli üç farklı etkinlikle çocukların 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşamalarını sağlayacak. Vadaa moda atölyesinde ünlü tasarımcılar Hakan Öztürk, Özlem Süer, çocukları moda tasarımıyla tanıştıracak. Akustik Oda’da gerçekleştirilecek Mantardan Korsan Gemi ve Tek Gözlü Canavar atölyeleri ise çocukların hayal güçlerini kullanarak renkli maskeler ve maketler tasarlamalarına olanak tanıyacak.

8-12 yaş arasındaki çocukları “Sosyal Müzik Atölyesi”, 3 yaş üstündeki çocukları “Masal Saati”bekleyecek. Yapı Kredi World’ün sponsorluğunda düzenlenecek “Mantardan Korsan Gemi” ve “Tek Gözlü Canavar” atölyeleri ile diğer tüm atölyeler ise 5-12 yaş arasına açık olacak. Ebeveynleri de unutmayan Yapı Kredi bomontiada Performans Odası’nda ise ailelere yönelik saat 13:00’te “Aileler için Yargısız Farkındalık Semineri” ve saat 16:00’da “Dijital Ebeveynlik: Sosyal Medyada Anne-Baba Olmak Söyleşisi” gerçekleştirilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT