Wset 1.Seviye Yeterlilik Programı

Tarihler: 13 Kasım 2019 Çarşamba ~ 13 Kasım 2019 Çarşamba 13 Kasım 2019 18:00

Yer: IWSA

Ücret: - 580.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 13, 2019 ~ Kas 13, 2019
Wset 1.Seviye Yeterlilik Programı Özge Ergun’un uzmanlığı ile sizlerle...

"Dünyanın şarap ve yüksek alkollü içkiler konusunda en uzman ve saygın kuruluşu Wine & Spirit Education Trust’ın Türkiye’deki ilk program sağlayıcısı IWSA uzmanlığında düzenlenecek olan WSET 1. Seviye Şarap Yeterlilik Programı Özge Ergun’un uzmanlığı ile şarap dünyasının kapılarını aralayacak."

Özge Ergun
Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Sosyoloji Bölümünde lisans ve Marmara Üniversitesi, İşletme Fakültesi, Stratejik Marka Yönetimi yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır.2011 – 2015 yılları arasında Kayra Şaraplarında Planlama Asistanı olarak çalışan Ergun, 2015 yılından itibaren IWSA’da Eğitim Sorumlusu olarak görev almaktadır.Aynı zamanda “Level 3 Award in Wine&Spirits” ve “Mey İçki İç Uzman” sertifikalarına sahiptir.

International Wine& Spirits Academy
Mey|Diageo Türkiye tarafından kurulan  IWSA, gastronomi sektörü çalışanlarının kariyer ve kişisel gelişim yolculuklarında profesyonel başarı için öncü bir kuruluş olmayı hedefliyor. Fermente ve distile içecekler hakkında aranılan her türlü bilginin bulunabileceği bir eğitim ve uygulama merkezi olarak Türkiye gastronomi sektörü içinbüyük bir açığı da kapamayı hedefleyen merkez, bütünsel bir yeme&içme eğitimine destek oluyor.

- Etkinlik 18 yaş üstüne açıktır.- Yiyecek ve içecek ikramı olacağı için katılımcıların herhangi bir alerjisi varsa önceden bildirmeleri gerekmektedir.- Çok yoğun parfüm sürülmemesi istenmektedir.- Güvenlik sebebiyle plaza girişinde kimlik ibrazı zorunludur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT